Izvor: Grad koprivnica

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica, održanoj 12. rujna u dvorani ŽK Koprivnica, uručene su plakete „Zlatna kuna“ najboljim tvrtkama Koprivničko-križevačke županije za ostvarene poslovne rezultate u 2016. godini.

Plaketom „Zlatna kuna„ u kategoriji velikih poduzetnika nagrađena je tvrtka KTC d.d., u vlasništvu Ivana Katavića koji se u ime nagrađenih obratio okupljenima.

– Čelni ljudi moraju osjetiti zadovoljstvo da rade kao zaposlenici. Kriteriji postoje, ne smije se ponašati na način “lako ćemo”. Moraju cijeniti radnike da ih motiviraju, da ih gledaju kao svoju djecu. Ja danas, sada već 1.350 zaposlenih gledam kao na članove svoje obitelji, a tako se i ponašam. Ako je radnik zadovoljan, onda je on i dobar radnik. – rekao je Katavić.

Plaketom „Zlatna kuna„ u kategoriji srednjih poduzetnik dodijeljena je tvrtki HARTMANN d.o.o. iz Koprivnice, dok je priznanje za najuspješnije malo trgovačko društvo dodijeljeno tvrtki VEMO TRADE d.o.o. Sastanku Gospodarskog vijeća prisustvovali su ugledni gospodarstvenici, predstavnici najznačajnijih županijskih tvrtki, predstavnici lokalne vlasti, ravnatelji srednjih škola i lokalni mediji.