Fotografija govori više od tisuću riječi, a ako je ona na gift programu ili uporabnim predmetima, tada govori i na svim svjetskim jezicima.

Novootvoreni fotografski studio MT Photography nalazi se u Ivancu na adresi Malezova 35. Uz standardnu ponudu fotografiranja za osobne dokumente, studijsko, poslovno ili fotografiranje vjenčanja i drugih svečanih prigoda, kao i izrade fotografija s vaših medija, nude niz novosti i pogodnosti.

Veliki izbor poklon programa s fotografijama vama najdražeg motiva ili drage osobe, na šalicama, jastucima, kasicama, magičnim šalicama, uporabnom tekstilu ili podlozi za miševe.

Tu je i usluga skeniranja i slanja dokumenata i fotografija putem maila i društvenih mreža, digitalizacija starih snimaka s VHS i 8-milimetarskih medija, kao i prebacivanje starih negativa u digitalni format, kaširanje fotografija ili lasersko graviranje.

Sve što u fotografiji možete zamisliti, za vas će, brzo, kvalitetno i po izuzetno povoljnoj cijeni, od sada u Ivancu, izraditi fotograf s dugogodišnom obiteljskom fotografskom tradicijom.

Obratite se s punim povjerenjem. Dođite dnevno od 8 do 17, subotom do 13 sati u fotografski studio MT Photography, Ivanec, Malezova 35 ili nazovite 091/288 11 10, i saznajte sve što vas zanima.

MT Photography u suradnji sa sjeverni.info nagrađuje dobitnika ili dobitnicu izradom 50 fotografija po želji, 10×15 cm s donesenog medija. Za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri sve što trebate jest sljedeće:

  • Lajkajte naš portal sjeverni.info
  • Lajkajte facebook stranicu MT Photography
  • Podijelite ovu nagradnu igru na svom facebook profilu (objavu stavite na javno)

Sretnog dobitnika ili dobitnicu objaviti ćemo u četvrtak 21. prosinca. Razveselite svoje bližnje ovakvim znakom pažnje… Sretno!