9.1 C
Varaždin,Čakovec,HR
Četvrtak, rujan 21, 2017

IMPRESSUM

Naziv:Sjeverni.Info
URL:
http://www.sjeverni.info
Nakladnik:VIP MEDIA
Vladimira Nazora 1
42240 Ivanec
OIB nakladnika:
Uredništvo:Tajana Daraboš
Suradnici:Almira Koren, Nikola Nišević, Ljudevit Cikač, Josip Jakop, Stjepan Četrtek, Dražen Geček (foto)
Kontakt email:redakcija@sjeverni.info
Telefoni:Redakcija: 042/505-606   Fax: 042/505-286
Marketing:info@vip-media.hr
Telefax:042/505-606
ISSN broj:
1847-9553

Stavovi izneseni na portalu Sjeverni.Info (u daljnjem tekstu: Portal), ne odražavaju stavove redakcije portala, odnosno nakladnika VIP MEDIA (u daljnjem tekstu: Nakladnik), već su to osobni stavovi autora pojedinih članaka.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima Portala i Usluga.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na Portalu.

Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Nakladnik poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Pratite nas!

2,848FanoviLajkaj