Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, zbog sumnje da je u petak, 15. rujna oko 20.25 sati, na prostoru ispred ugostiteljskog objekta na Trgu svetog Trojstva u Ludbregu, otuđio moped u vlasništvu 69-godišnjaka. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretne stvari.

Ilustracija
Ilustracija

Jučer, 17. rujna tijekom poslijepodnevnih sati, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u ulici Stjepana Radića u Vidovcu. Tom je prilikom otuđio novac i zlatni i srebrni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. 

Ilustracija
Ilustracija

Od 14. do 15. rujna u ulici Bana Jelačića u Beretincu, nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća sa sjedištem u Varaždinu i otuđio razni alat te nekoliko desetaka litara dizel goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Ilustracija
Ilustracija

Tijekom noći 14./15. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u ulici Ognjena Price u Varaždinu i otuđio iznos od više tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovih kaznenih djela.

Tijekom noći 13./14. rujna u Donjem Vratnu, na predjelu zvanom Prudnice, nepoznati je počinitelj pobrao i otuđio nekoliko prikolica bundeva s njive u vlasništvu 44-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.