Terme Čatež – U slovenskim Termama Čatež igrala se 2. Mininogometna Liga prvaka, u kojoj je sudjelovalo 76 ekipa iz 22 europske zemlje, među njima i četiri iz Hrvatske; MNK Draga iz istog mjesta Zadarske županije, zatim Caffe bar Kula iz Šibenika te MNK Črešnjevo i MNK Biljevec iz Varaždinske županije.

Biljevec je u Skupini D pobijedio JT International iz Srbije rezultatom 9:0, remizirao 3:3 sa bugarskom momčadi KCM AD Plovdiva, te izgubio od rumunjske momčadi Ary & Roby sa 1:5.

mininogomet-biljevec-liga-prvaka-17

Sa 4 osvojena boda, Biljevec je ostvario plasman u ‘repesaž’, gdje je poražen od Caffe bara Kula iz Šibenika rezultatom 1:2 i time završio nastup na ovom natjecanju.

Črešnjevo je igralo u skupini F, gdje je pobijedilo ŠD Prežganje sa 5:2, a poraženo je od rumunjske ekipe FC Boromir 1:7 i od mađarskog FC Arpad 3:4, te natjecanje okončalo nakon razigravanja po skupinama.

Bio je bio prvi nastup momčadi Biljevca i Črešnjeva na ovom jakom natjecanju.

Inače, titulu europskog klupskog prvaka osvojila je momčad Dadi/Eurozox iz Crne Gore, koja je u finalu boljim izvođenjem penala, rezultatom 9:8, pobijedila Ecos iz Bosne i Hercegovine.

Foto: Facebook