Tko ne uživa u osjećaju mjehurića toplih masažnih bazena? Upravo takvi bazeni čekaju da uronite u njih! 

Izvori u Termama Ptuj s dubine od 1100 m donose prirodnu termalnu vodu s temperaturom od 56 °C. Topla termalna voda djeluje blagotvorno i opuštajuće, a prilagođena je tako da pomaže u jačanju čitavog tijela. Posebno povoljan učinak ima na rješavanje problema s kretanjem. Upravo radi toga u Termama Ptuj razvili su niz zdravstvenih i wellness programa čiji je fokus upravo na lokomotorni (mišićnokoštani) sustav.

U unutrašnjem dijelu Termalnog parka možete plivati u čak šest bazena, a poseban štih daje i tobogan s zvukovnim i vizualnim efektima.

Mi nagrađujemo po prvi put dvoje čitatelja, a nagrada je 1×2 ulaznice za bazen i saunu Grand Hotela Primus te 1×2 ulaznice za (unutarnje) bazene i kupanje u Termalnom parku. A sve što trebate učiniti kako bi uživali u svim čarima koje nude Terme Ptuj, ali i da razveselite sebi dragu osobu jest sljedeće:

  • Lajkajte naš portal sjeverni.info
  • U komentaru ispod tagirajte osobu koju biste željeli povesti sa sobom
  • Podijelite ovu nagradnu igru na svom facebook profilu (objavu stavite na javno), a isto mora učiniti i osoba koju ste tagirali

Sretnog dobitnika ili dobitnicu objaviti ćemo već u utorak 09.01.2018., a ulaznice možete iskoristiti sve do 31. siječnja 2018. godine.