Umorni ste? Nemate dovoljno energije? Imate loš imunitet i skloni ste alergijama? Umorni ste od eksperimentiranja s prehranom i raznoraznim dijetama? Naučite kako započeti svoj put kroz svijet prehrane i kako se snaći u mnoštvu informacija.

Što nam treba svakoga dana i na koji način treba hraniti organizam samo su neka od pitanja na koja ćemo vam ponuditi konkretne odgovore. Da li ćete ih već od sutra primijeniti, ovisi isključivo o vama. Uklonite tegobe poput glavobolje, loše probave … poboljšajte svoj izgled i zdravlje, budite u najboljoj formi. Saznajte kako svakodnevna prehrana može biti brza i jednostavna, a zdrava. Sve odgovore na ova pitanja možete saznati već u četvrtak 14. rujna na predavanju u 18 sati u Gradskoj knjižnici Ivana Belostenca u Lepoglavi. 

zlata polanec
O predavaču : Zlata Polanec, nutricionistica, vlasnica nutricionističkog savjetovališta „Škola zdravog življenja“ radi na raznim projektima promicanja pravilne prehrane i zdravog načina života. Često drži edukacije, radionice zdravih navika, daje stručno mišljenje i osvrte na određene teme o prehrani. Redovno piše nutricionističke kolumne za Međimurske novine, vanjski je suradnik Life class terma Sveti Martin, gdje drži nutricionističke radionice za kontrolore leta Croatia airlinesa (za koje se smatra da imaju najstresnije zanimanje). Također surađuje sa Nacionalnim gimnastičkim centrom Aton u Nedelišću.