Tvrtka Press Glass d.o.o. i ove godine će kroz svoju „PRESS GLASS – Trči i podrži” kampanju sudjelovati na 23. Varaždinskom maratonu, te će prikupljena novčana sredstva donirati potrebitima. Utrka će se održati u nedjelju, 17. rujna 2017. godine sa startom u 10:30 sati na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Imena primatelja donacije biti će objavljena nakon utrke.

Ideja o “PRESS GLASS – Trči i podrži” (Run and support) kampanji proizašla je od strane naših djelatnika i kolega iz Poljske koji svoje slobodno vrijeme provode trčeći i razvijena je s namjerom da se kombiniraju aktivan stil života i ljubav prema pomaganju potrebitima. Svaki zaposlenik PRESS GLASS-a može se pridružiti kampanji – oni koji se već bave trčanjem, oni koji imaju namjeru početi trčati te oni koji su željni novih avantura.

Cilj naše kampanje je socijalno osvještavanje i pomaganje lokalnom stavnovništvu, pritom potičući naše djelatnike da se aktivno bave sportom. Ovo je već druga utrka u nizu Varaždinskog polumaratona kroz koju će tvrtka Press Glass d.o.o. donirati financijska sredstva najpotrebitnijima.” – napomenula je Zrinka Čić, lokalni koordinator kampanje

Ovu hvale vrijednu akciju podržat će 30 trkača iz Tvrtke Press Glass d.o.o. te će im se kao prijateljska, moralna i financijska podrška pridružiti također oko tridesetak kolega iz tvrtke Press Glass SA iz Poljske.

I ove godine očekujemo da ćemo ovom akcijom u sklopu PRESS GLASS „TRČI I PODRŽI“ kampanje donirati nekoliko tisuća kuna onima kojima je to najpotrebnije.“ – istaknula je Zrinka.

Pravila za sudjelovanje u utrci kroz „PRESS GLASS TRČI I PODRŽI” kampanju su da svaki trkač nosi majicu „Trči i podrži“, kod registracije upisuje odgovarajuće ime kluba, te sam plaća participaciju. Za svakog sudionika koji završio utrku u sklopu kampanje, tvrtka PRESS GLASS d.o.o. će donirati određen iznos u dobrotvorne svrhe.