Kao što smo i ranije najavili po prvi puta darujemo dvoje čitatelja našeg portala Sjeverni.info. Nagrada je 1×2 ulaznice za bazen i saunu Grand Hotela Primus te 1×2 ulaznice za (unutarnje) bazene i kupanje u Termalnom parku.

>> NAGRADNA! Osvojite ulaznice i povedite dragu osobu na bazene i kupanje u Terme Ptuj

Sve što ste trebali učiniti kako bi uživali u svim čarima koje nude Terme Ptuj, ali i da razveselite sebi dragu osobu bilo je da lajkate našu facebook stranicu i da podijelite nagradnu igru na svom profilu kao i osoba koju ste tagirali.

Sretni dobitnici moći će uživati u toplim masažnim bazenima, saunama, ali i plivati u čak šest bazena s toplom termalnom vodom koja djeluje blagotvorno i opuštajuće.

A dobitnici ulaznica za bazene i saune u Grand Hotel Primus u Termama Ptuj osvojili su: Zagorec Lovro i Jelena Plantak. Ulaznice za unutarnje bazene i kupanje u Termalnom parku osvojili su: Mihaela Hižar i Matija Čaklec. Čestitamo!

Sve što trebate učiniti jest kada dođete na odredište javiti se na recepciju sa svojom osobnom iskaznicom, a ulaznice možete iskoristiti sve do 31. siječnja 2018. godine. Čestitamo još jednom sretnim dobitnicima kojima želimo odličan provod. Svima veliko hvala što ste igrali, pratite nas i dalje…