HrvatskaNajaveZabava

20 GODINA TVORNICE KULTURE Na proslavu stižu i Goran Bare & Majke – pogledajte što će ponuditi

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri

Zagreb – Veliki Goran Bare i njegove Majke stižu u Tvornicu kulture 24. studenog na poseban nedjeljni koncert povodom 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Po mnogima najvećih rock pjesnik ovih prostora, vraća se za kraj godine u Tvornicu kulture, koncertni prostor koji je punio bezbroj puta i snimio čak dva live albuma („Unplugged“ i „Majke u Tvornici“).

Ovog puta će Bare i njegova banda uveličati obilježavanje 20 godina Tvornice koncertom koji pada na nedjelju, pa će samim time i cijeli timeing biti prilagođen. Vrata dvorane otvoriti će se, naime, u 19:00, a koncert početi u 20 sati.

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma „Nuspojave“ po prvi put je solo nastupio na stadionu Šalatu napunivši ga do posljednjeg mjesta, što tek rijetkima uspije.

Koncert u Tvornici vratiti će ga sa stadiona u dvoranu, a set lista će sadržavati sve najvažnije momente iz prebogatog repertoara – od “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Fantastična vatra“, „Krvarim od dosade“, „Put ka sreći“, „A ti još plačeš“, „Vrijeme je da se krene“, „Grešnik“, „Teške boje“, „Dobro se osjećam“, „Iz sve snage“ do novijih „Ljubav krvari“, „Skarabej Go-Go“ i „To nije igra“.

Ulaznice

Ulaznice se mogukupiti po cijeni od 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kuna na dan koncerta.

U ponudi su i VIP ulaznice po 130 kn u pretprodaji te 150 kn na dan koncerta.

Službenaprodajnamjesta:

  • Tvornicakulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • entrio.hr

 

 

 

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close