Crna kronikaVijesti

29-godišnjak za prijatelja napravio lažnu propusnicu: Otkrili ga, a ovo je kazna!

Policija poručuje da se ne igrate s time!

Nakon što je u Primorsko-goranskoj županiji muškarac uhvaćen s krivotvorenom propusnicom, policija je na Twitteru poručila građanima: “Nemojte krivotvoriti aktualne propusnice za odlazak iz mjesta prebivališta jer bit ćete uhvaćeni!” Muškarac koji je krivotvorio propusnicu, kazneno je prijavljen.

Kriminalističkim istraživanjem se utvrdilo da je 29-godišnji vozač sam izradio propusnicu za 25-godišnjaka, predstavljajući ga s lažnim podacima, objavila je PU primorsko-goranska.

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Riječ je o krivotvorenju aktualne propusnice za odlazak iz mjesta prebivališta koju je policijska ophodnja otkrila jučer oko 16 sati prilikom nadzora teretnog vozila na području Vrbovskog.

Naime, u vozilu marke Peugeot, riječkih registarskih oznaka, uz 29-godišnjeg vozača kao suputnik je zatečen 25-godišnjak za kojega je utvrđeno da ima krivotvorenu propusnicu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 29-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz Policije.

Tags

Povezani Članci

Close