LokalnoSportVijesti

3. ODBOJKAŠKA NOĆ Ženski odbojkaški klub Ivanec tradicionalnim druženjem obilježio završetak uspješne sezone

Nazočnima se obratio Vladimir Grudenić, predsjednik ŽOK-a Ivanec, a zatim je trener Ivan Hrg u jednosatnom izlaganju, uz projekciju 170 'slajdova', predstavio rezultate svih selekcija

Ivanec – Ženski odbojkaški klub Ivanec je povodom završetka natjecateljske sezone 2018./2019. u dvorani za svečanosti  Vita u Ivancu održao tradicionalnu 3. Odbojkašku noć kojoj je nazočilo 200-injak igračica, roditelja, članova Uprave Kluba, predstavnika sponzora i donatora, medija, te ostalih uzvanika.

Tijekom večeri pristigli su Ante Baković, predsjednikHrvatskog odbojkaškog saveza, Valentina Bifflin, diretkorica, Frane Žanić, stručni tajnik i Ivan Fattorini, liječnik odbojkaške reprezentacije Hrvatske.

Od ostalih bili su tu Željko Jurčević, povjerenik Regije Sjever, Josip Klein, predsjednik Županijskog odbojkaškog saveza i Mijo Pokos, tajnik saveza.

Na  početku svim nazočnima obratio se Vladimir Grudenić, predsjednik ŽOK-a Ivanec, a zatim je Ivan Hrg, trener Kluba u jednosatnom izlaganju, uz projekciju 170 ‘slajdova’, predstavio rezultate svih selekcija Kluba i uspjehe koje je Klub ostvario.

Od najuspješnijih rezultata potrebno je istaći osvajanje brončane medalje u mini-odbojci na prvenstvu Hrvatske u Rovinju, osvajanje 5. mjesta na prvenstvu Hrvatske u maloj odbojci, te osvajanje naslova vice-prvakinja ženske seniorske ekipe u Županijskom odbojkaškom Kupu.

Tu su još uspjesi na međunarodnim turnirima u Daruvaru i Valpovu, u Zagrebu, sudjelovanje na međunarodnom turniru u Ljubljani.

Uručene su zahvalnice sponzorima za izniman doprinos u radu ŽOK Ivanec, kao i zahvalnice Hrvatskom odbojkaškom savezu koju je primio predsjednik Ante Baković, Županijskom odbojkaškom savezu, Josipu Kleinu i Miji Pokosu, te Željku Jurčeviću, povjereniku Regije Sjever.

Tijekom večeri izvučene su i podijeljene nagrade tombole igračicama Kluba za nazočnost na prvenstvenim utakmicama, a po prvi puta zahvalnice su primili i navijači Kluba – od najmlađih, donajstarijih i najvatrenijih.

Najmlađi je Jakov Hrg, najstariji bračni par Branka i Zvonko Habek, dok su najvatrenije navijačice Mirjana Dugi i Marina Grudenić.

Predsjednik ŽOK–a Ivanec, Vladimir Grudenić uzvanicima i gostima uručio je  prigodne poklone.

Foto: Nikola Nišević

Foto: Nikola Nišević

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close