Životni stil

6 aktivnosti koje će poboljšati vašu seksualnost

Osim što ćete biti fit, s ovim aktivnostima poboljšat ćete svoju seksualnost

Osim što će zategnuti vašu kožu i definirati mišiće, ove aktivnosti mogu vam pomoći kako bi bolje izrazili svoju seksualnost.

Joga

Pomoću joge postižu se sveukupni sklad tijela i duše. Osim terapeutskog djelovanja, poznato je da joga ima odličan utjecaj na tijelo. Ona jača unutarnje mišiće te utječe na bolju fleksibilnost tijela.

Salsa

Samo 30 minuta ovog kubanskog plesa, pomoći će da u vašem tijelu sagori oko 200 kalorija. Osim toga, salsa će oblikovati tijelo te jasno definirati mišiće.

Pole dance

Pole dance ili ples oko šipke jako je popularan u posljednjih nekoliko godina. Dame koje treniraju ovu vrstu plesa, ističu da osim što odlično razvija tijelo i jača mišiće, on pozitivno djeluje na samopouzdanje te pomaže da bolje izrazite svoju seksualnost.

Strip dance

Strip dance podsjeća na ples oko šipke, a razlika je u tome što kod ove vrste plesa plešete ispred ogledala. Zaljubljenici u strip dance ističu da će vas ovaj ples osloboditi fizičke i živčane napetosti.

Vježbanje sa hula-hopom

Iako se mnogima čini kao djetinjasta igra, vježba sa hula-hopom donosi niz estestkih i zdravstvenih prednosti. Prvo  dobro oblikuje struk, a ujedno i usavršava kordinacije pokreta.

Trbušni ples

Kao što samo ime kaže, trbušni ples angažira trbušne mišiće, a poznato je da ubrzava metabolizam. Uz samo jedan sat treninga, u tijelu će vam sagorjeti čak 350 kalorija.

Tags

Povezani Članci

Close