LokalnoSportVijesti

7. CROSS LIGA IVANEČKA JEZERA Rekordnih 30 trkača i kestenijada za kraj ovogodišnje sezone

Svečano proglašenje i podjela nagrada održat će se u petak, 8.11.

Ivanec – Ugodnim druženjem uz tradicionalnu kestenijadu u utorak je svojim 15. kolom završila 7. Cross liga Neno Ivanečka jezera 2019“.

Po lijepom i sunčanom vremenu ukupno je nastupilo 30 trkača, djece i odraslih (18 muških, 12 ženskih), a pobjednici po kategorijama bili su Leon Hunjet, Sunčica Gregur, Vito Borovečki, Barbara Videc, Karlo Hunjet, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Vjekoslav Vorih, Predrag Hunjet, Vlatka Pofuk, Leonard De Lai i Lidija Vorih.

U obiteljskoj kategoriji prvo mjesto podijelile su obitelji Hunjet i Pofuk, a treće mjesto osvojila je obitelj Videc – Mašić.

Liga se sastojala od 15 kola, i to 8 proljetnih i 7 jesenskih, ukupno su nastupila 53 trkača, za konačni poredak računalo se se 14 najboljih plasmana, a uvjete za dobivanje nagrada ispunilo ih je 28, a prosječan broj trkača po kolu bio je 21,2.

Ukupni pobjednici po kategorijama kod djece s rednjoškolaca su Sunčica Gregur, Leon Hunjet, Barbara Videc, Vito Borovečki, Karlo Hunjet, Paula Pintarić, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk i Zvonimir Jakop, a kod odraslih Anica Bukovec, Ljudvek Cikač, Martin Brezovec i Josip Jakop.

U novoj kategoriji hodanje na 1420 metara pobijedili su Marina Jakop i Leonard De Lai.

U obiteljskoj kategoriji kroz 15 kola bodove je skupljalo 14 obitelji, a najbolja obitelj s osvojenih 2100 bodova je obitelj Pofuk (Iva, Tin, Marko, Vlatka i Zdravko), druga je obitelj Jakop (Zvonimir, Marina, Josip) s 1688 boda, a treća obitelj Hunjet (Leon, Karlo, Hana, Predrag) sa 1337 bodova.

Svečano proglašenje i podjela nagrada održat će se u petak, 8.11.2019. godine u 18,30 sati u prostorijama „HPD-a Ivančica Ivanec“, Ljudevita Gaja 13/3 Ivanec.

??

??

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close