LokalnoNajaveSport

7. CROSS LIGA IVANEČKA JEZERA Svečanost proglašenja rezultata i dodjela nagrada u petak u prostorijama HPD Ivančica Ivanec

Liga se sastojala od 15 kola, i to 8 proljetnih i 7 jesenskih, ukupno su nastupila 53 trkača, odnosno 21,2 prosječno po kolu

Svečano proglašenje rezultata i podjela nagrada sudionicima ‘7. Cross lige Ivanečka jezera 2019’ održat će se u petak, 8. studenog s početkom u 18:30 sati u prostorijama HPD-a Ivančica Ivanec, ulica Ljudevita Gaja 13, 3. kat.

Liga se sastojala od 15 kola, i to 8 proljetnih i 7 jesenskih, ukupno su nastupila 53 trkača, odnosno 21,2 prosječno po kolu.

Za konačni poredak računalo se 14 najboljih plasmana, a uvjete za dobivanje nagrada ispunilo ih je 28.

Ukupni pobjednici po kategorijama kod djece i srednjoškolaca su Sunčica Gregur, Leon Hunjet, Barbara Videc, Vito Borovečki, Karlo Hunjet, Paula Pintarić, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk i Zvonimir Jakop, a kod odraslih Anica Bukovec, Ljudvek Cikač, Martin Brezovec i Josip Jakop.

U novoj kategoriji hodanje na 1420 metara pobijedili su Marina Jakop i Leonard De Lai.

U obiteljskoj kategoriji kroz 15 kola bodove je skupljalo 14 obitelji, a najbolja obitelj s osvojenih 2100 bodova je obitelj Pofuk (Iva, Tin, Marko, Vlatka i Zdravko), druga je obitelj Jakop (Zvonimir, Marina, Josip) s 1688 boda, a treća obitelj Hunjet (Leon, Karlo, Hana, Predrag) s 1337 bodova.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close