LokalnoSportVijesti

7. CROSS LIGA JEZERA 11. kolo okupilo 18 trkačica i trkača – imamo sve rezultate

U dosadašnjih 11 kola nastupilo je ukupno 50 trkača, te 13 obitelji

Ivanec – U organizaciji Trkačkog kluba Ivančica Ivanec jučer su se na stazama oko Ivanečkih jezera održale urke 11. kola 7. Cross lige Neno Ivanečka jezera.

Nastupilo je 18 trkača – djece i odraslih, od čega 14 muških i četvero ženskih, a pobjednici po kategorijama bili su Leon Hunjet, Vito Borovečki, Barbara Videc, Karlo Hunjet, Paula Pintarić, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Zvonimir Jakop, Vjekoslav Vorih, Predrag Hunjet i Zdravko Pofuk.

U obiteljskoj kategoriji prvo mjesto podijelile su obitelji Hunjet i Pofuk sa 150 osvojenih bodova, a na trećem je mjestu obitelj Pintarić sa 100.

REZULTATI 11. KOLA

U ukupnom poretku u svojim kategorijama vode Leon Hunjet, Sunčica Gregur, Vito Borovečki, Barbara Videc, Paula Pintarić, Karlo Hunjet, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Zvonimir Jakop, Martin Brezovec, Josip Jakop, Ljudvek Cikač, Anica Bukovec, Marina Jakop i Leonard De Lai.

U konkurenciji 13 obitelji na prvom mjestu je obitelj Vlatke Pofuk s 1500 bodova, druga je obitelj Jakop s 1364, a treća obitelj Hunjet sa 737 bodova.

U dosadašnjih 11 kola nastupilo je ukupno 50 trkača, te 13 obitelji.

POREDAK NAKON 11. KOLA

12. kolo trči se u utorak, 17. rujna s početkom u 18 sati.

??
??
??

??

??
??

??

??

  

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close