SportVijesti

8. TRIATLON LIGA AQUACITY 2019 Pobjednici 4. kola supersprinta Antonio Jerešić i Nina Dobša, sprinta Neven Radatović i Marija Lukina, najbolji u aquatlonu Patrik i Helena Dinjar – slijedi još ‘revijalno’ kolo

4. kolo ujedno je bilo posljednje službeno, te su nakon njega poznati pobjednici lige, u kojoj se za plasman 'brisao' najslabiji, od četiri ostvarena rezultata

Varaždin – Na sportsko-rekreacijskom centru Aquacity u Varaždinu održano je 4. kolo 8. Triatlon liga Aquacity, na kojem je u tri discipline, supersprint, sprint i aquatlon, ukupno sudjelovalo 55 natjecatelja.

U supersprintu je među 21 muškarcem prvi bio Antonio Jerešić, drugi Mihael Krobot, treći Nikola Pravica, dok je u konkurenciji 13 žena pobijedila Nina Dobša, druga je bila Sara Domislović, a treća Marina Obelić.

U kategoriji sprint prvi kod 20 muškaraca bio je Neven Radatović, drugi Anton Juretić, treći Alen Kostelac, dok je među 4 žene pobjednica Marija Lukina, drugo mjesto osvojila je Branka Vidović Kostelac, treće Višnja Bunić, a četvrto Jasmina Burek.

U aquatlonu, utrci mlađih uzrasta, pobijedili su Patrik Dinjar i Helena Dinjar.

REZULTATI 4. KOLA

4. kolo ujedno je bilo posljednje službeno, te su nakon njega poznati pobjednici lige, u kojoj se za plasman ‘brisao’ najslabiji, od četiri ostvarena rezultata.

Tako su u kategoriji Sprint pobjednici Romano Krstić i Marija Lukina, u SuperSprintu su najbolji Antonio Jerešić i Lidija Vrbanić, a u Aquatlonu Patrik Dinjar i Zara Horjan.

UKUPNI POREDAK

Posljednje, revijalno 5. kolo, održava se u nedjelju, 1. rujna sa startom u 9:30 sati, kada će biti održan štafetni sprint triatlon 2×2, a potom održana svečanost i proglašenja rezultata, te dodjela nagrada najuspješnijim natjecateljima.

Ligu organizira Trkački klub Marathon95 Varaždin.

FOTOGALERIJA

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close