Vijesti

Akcija DDK Klenovnik – Ivančica: Prikupljene 52 doze krvi! Sljedeća akcija u GDCK Ivanec 17. prosinca

I vi možete nekome spasiti život!

Nastavljajući sa organiziranjem i prikupljanjem potrebnih doza krvi, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Općom bolnicom Varaždin, Službom za plućne bolesti i tuberkulozu Klenovnik, te Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Klenovnika organiziralo je dana 10.12.2019. godine akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike bolnice i građane šireg klenovničkog područja u navedenoj bolnici u Klenovniku.
Akciji se odazvao 26 darivatelja, a prikupljeno je 24 doza krvi.

Nakon akcije u Klenovniku, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Aktivom poduzeća “Ivančica” d.d. Ivanec organiziralo je akciju dobrovljnog darivanja krvi u navedenoj tvornici kojoj su pristupila 32 dobrovoljna darivatelja krvi, a od kojih je prikupljeno 30 doza krvi.

Obje akcije dobrovoljnog darivanja krvi sprovela je ekipa Transfuziološke službe Opće bolnice Varaždin za potrebe liječenja bolesnika Opće bolnice Varaždin.

Slijedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi održati će se u prostorijama GDCK Ivanec, 17.12.2019. od 8,30-13,00 h za muškarce šireg ivanečkog područja.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close