SportVijesti

ATLETIKA Najbolje srednjoškolce imaju Eletrostrojarska škola Varaždin kod dječaka, te Druga gimnazija Varaždin među djevojkama – Osnovna škola Novi Marof prva u konkurenciji djevojčica i dječaka

Prvaci idu na državna natjecanja u Split i Vinkovce

Na stadionu Slobode u Varaždinu je u organizaciji Školskog sportskog saveza Varaždinske županije održano županjsko prvenstvo u atletici za učenice i učenike 5. i 6.razreda Osnovnih, te za srednjoškolke i srednjoškolce.

U konkurenciji šest osnovnih škola među dječacima prvo mjesto osvojila je Osnovna škola Novi Marof, drugo Sveti Ilija, treće mjesto osvojila je I. Osnovna škola Varaždin, četvrto Martijanec, peto Ludbreg, a šesto Kneginec Gornji.

Među pet ekipa djevojčica najuspješnija je bila Osnovna škola Novi Marof, drugo mjesto osvojila je II. Osnovna škola Varaždin, treće Ludbreg, četvrto Sveti Ilija, a peto Kneginec Gornji.

Prvoplasirane ekipe u obje kategorije plasirale su se na Državno prvenstvo koje se od 2. do 4. lipnja održava u Vinkovcima.

————————————————————————————————————–

Među srednjoškolkama prvo mjesto osvojila je Druga gimnazija Varaždin, dok je Prva gimnazija Varaždin bila druga.

Najbolju srednjoškolsku ekipu atletičara ima Elektrostrojarska škola Varaždin, druga je Prva gimnazija Varaždin, treće Gospodarska škola Varaždin, četvrta je bila Druga gimnazija Varaždin, a peta Srednja škola Ludbreg.

Foto: Školski sportski savez Varaždinske županije

Prvoplasirane ekipe u obje kategorije plasirale su se na Državno prvenstvo, koje se 20. i 21. svibnja održava u Splitu

Tags

Povezani Članci

Close