PolitikaVijesti

Bajs HDZ-ovcima: Pometite prvo ispred svojih vrata, pa tek onda ispred tuđih

Županijski HDZ prozvao je župana Damira Bajsa zbog politike zapošljavanja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Županijski HDZ prozvao je župana Damira Bajsa zbog politike zapošljavanja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i strahovladu koju po njima provodi župan Damir Bajs, koji se i očitovao o prozivkama.

– U sedam godina kada govorimo o zapošljavanju ni jedan pročelnik u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i ni jedan ravnatelj od trideset i šest škola nije član stranke župana Damira Bajsa.

Naprotiv, nekoliko ravnatelja su članovi HDZ-a i neki od njih su i politički vrlo aktivni i dok god obavljaju svoj posao kako treba stranačka pripadnost HDZ-u nije im ni prednost ni mana.

U tome da bi se HDZ bavio pravednijom politikom zapošljavanja gdje stranačka pripadnost nije bitna ima više nego dovoljno mjesta da to provede u općinama i gradovima u županiji gdje su na vlasti, jer nekom slučajnošću svi vodeći ljudi na rukovodećim mjestima imaju gle čuda stranačku iskaznicu HDZ-a.

Stoga HDZ-ovci imaju više nego dovoljno posla da tu politiku provedu kod sebe, odnosno da im stranačka iskaznica nije put za mjesto ravnatelja ili pročelnika. Poštovani čelnici županijskog HDZ-a ima jedna stara dobro poznata izreka – pometite prvo ispred svojih vrata, pa tek onda ispred tuđih – poručio je župan Bajs.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close