Lokalno

BESPLATNA EDUKACIJA „Poslovno planiranje“ za sve poduzetnike i obrtnike

Održavanje 19. i 22. veljače u HGK-u Varaždin

U sklopu EU projekta Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća (MSP) putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o., svi zainteresirani poduzetnici i obrtnici pozvani su da se ovog mjeseca odazovu besplatnoj dvodnevnoj edukaciji koja će se održati u prostorijama HGK Varaždin. 

Edukacija pod nazivom „Poslovno planiranje“ održat će se u utorak, 19. veljače i u petak, 22. veljače, u HGK – Županijskoj komori Varaždin. Naglašavamo da su sadržaj i program edukacije posebno namijenjeni poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama.Sudionici nemaju nikakvih financijskih obveza. Navedena edukacija još je jedna od aktivnosti koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. organizira uz potporu i u partnerstvu s HGK Varaždin. 

Olakšavanje i unapređivanje poslovanja

Kao i kroz nekoliko prethodnih suradnji na provedbi ovog projekta, HGK Varaždin će ustupanjem svoje dvorane za prezentaciju omogućiti da što veći broj poduzetnika koristi ovu novu visokokvalitetnu i vrijednu uslugu koja uvelike olakšava i unapređuje poslovanje svakog poduzetnika ili obrtnika.

Dobra poslovna suradnja rezultat je dugogodišnje uspješne, konstruktivne i partnerske sinergije dviju potpornih institucija. Ovakva vrsta edukacije je oblik ulaganja u ljudske resurse, poboljšanje poslovnih kompetencija i vlasnika i zaposlenika tvrtke te je dio neophodnog cjeloživotnog učenja. Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedena edukacija je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

poziv-na-edukaciju-u-hgk-varazdin

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close