Sponzorirano

BOŽIĆNA NAGRADNA Očni centar nagrađuje Hugo Boss naočalama, a Gost&Ona kavama i pivom

Pa kud ćeš više i bolje!?!

Zamislite na trenutak; blagdanski ugođaj, obitelj, prijatelji, pivo ili kava u omiljenom vam kafiću i na poklon ste dobili super cool naočale. Osjećate se sretno i blagoslovljeno. Upravo to vam dijelimo mi! Očni centar Ivanec nagrađuje vas naočalama Hugo Boss, kafić Gost&Ona pivom i kavama i to u suradnji s vašim Sjevernim.info.

Mi smo također jedna mala obitelj, stoga smo odlučili darivati i vas, naše drage čitatelje

Mali trenutci čine život bolji. Ponekad nam baš ti mali trenuci donosu najveću sreću, a još je ljepše kada se dijele. U ovom blagdanskom raspoloženju koje je ‘ulovilo’ i nas, želja nam je da doživite takve trenutke.

Druženje i cuga u najboljem kafiću u gradu

Očni centar i Gost&Ona iz Ivanca cijele godine se trude zadovoljiti potrebe svojih klijenata/gostiju. Cijele godine marljivo rade kao božićni vilenjaci. S obzirom na to da smatraju kako su SVI bili dobre ove godine, odlučili su nakratko postati Djedovi i Bake Mrazice kako bi darivali svoje vjerne goste.

Očni centar stoga nagrađuje Hugo Boss dioptrijskim naočalama dok Gost&Ona časti 5 čitatelja/čitateljica s po 2 kave. No, u Gost&Ona znaju kako se u njihovom ugodnom ambijentu dodatno opustiti pa su odlučili častiti i s 5 x 0,5 piva, odnosno 1 runda s 3 pive i 1 runda za dvoje.

Pravila božićne nagradne igre

Da bi osvojili neku od ovih nagrada ne trebate pisati pismo ni Baki ni Djedu Mrazu. Lajkajte stranice, u komentar zalijepite ime i prezime s kim želite provesti te trenutke i ‘puknite’ objavu na javno. Quick and easy u samo nekoliko sekundi:

Na sam Badnjak Baka i Djed Mraz razveselit će nekoga od vas nagradama! Dragi naši, igrajte, družite se, volite i SRETNO!

 

Tags

Povezani Članci

Close