VijestiZabava

BOŽIĆNE IDEJE Kuglice punjene ginom bit će hit ovih blagdana

A najzabavniji dio je što kuglice možete napuniti i drugim omiljenim pićem :)

Najnoviji trend ukrašavanja prostora i najava za hit božićne ukrase su kuglice napunjene omiljenim alkoholnim pićem trendsetera- ginom., prenosi journal.hr

Neće se slomiti ako skliznu s grane

Sve više i više online trgovina u svoju ponudu božićnih ukrasa uvrstilo je kuglice ukrašene svilenim, profinjenim vrpcama. Ove privlačne kuglice se izrađuju od specijalno obrađene plastike koja ne utječe na alkohol i neće se slomiti ako sklizne s grane.

Izum Britanaca

Primamljivost prozirne tekućine unutar ovih kuglica sve je zanimljivija kupcima iz cijelog svijeta. Budući da je matična zemlja gina upravo Ujedinjeno Kraljevstvo, s tog mjesta započeo je i hit ukrašavanja interijera i božićnih jelki kuglicama gina.

Izvrsna ideja i za poklon

Osim što izgledaju vrlo privlačno, ovi su ukrasi i praktični kada vam u dom za vrijeme blagdana krenu pristizati gosti. Uvijek ćete ih imati čime poslužiti, a i pritom ćete se svi zajedno dobro zabaviti. Ove su kuglice i izvrsna ideja za poklon koja će svakome izmamiti osmijeh.

Najpoznatije vrste gina kojima možete ukrasiti svoje drvce su Sloe Gin, Lakes Gin i Damson Gin, a njihov se postotak alkohola kreće od 25% do 43,7%. Prošle sezone božićnih praznika kuglice gina ostvarile su rekordnu vrijednost nakon što su potrošači kupili ekvivalent boce za svaku odraslu osobu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Odnosno, Britanci su prošle godine kupili 51 milijun boca gina, a prodaja je porasla za 104 milijuna dolara u vrijeme Božića 2017. u usporedbi s godinom ranije. Više od 16 milijuna boca gina, u vrijednosti od 413 milijuna funti prodano je u 12 tjedana do kraja prosinca, što je dodatnih tri i pol milijuna boca kupljenih u sezoni 2016.

Poklon i za druge prigode

Kuglice napunjene ginom najpopularnije su u vrijeme božićnih praznika, no sve su traženiji poklon i za rođendane, obljetnice pa čak i za Majčin dan. No, na tržištu se širi paleta ponude stoga možete nabaviti i kuglice s whiskeyem, rumom itd. Poruka koja se prenosi ovim kuglicama je svevremenska i pozitivna, stoga ne čudi tolika pomama za ovim sjajnim malim ljepoticama koje uljepšavaju prostor i uveseljavaju ljude. Simpatične primjerke ovih kuglica možete pogledati na stranici. 

Tags

Povezani Članci

Close