Crna kronikaVijesti

BRUTALNO UBOJSTVO U VUKOVARU: Poznati detalji! Tijelo je bilo umotano u deku i bačeno

Zbog sumnje da je umiješan u ubojstvo, policija je privela njezinog drugog supruga

Jučer je u selu Petrovci nedaleko Vukovara pronađeno tijelo nestale 46-godišnjakinje. Njezino je tijelo bilo omotano dekom i bačeno u septičku jamu, a otkriveno je nakon što su vatrogasci ispumpali jamu, više od četiri mjeseca nakon što je objavljen njezin nestanak.

Zbog sumnje da je umiješan u ubojstvo, policija je privela njezinog drugog supruga. Vukovarska policija je u petak na konferenciji otkrila detalje ovog zločina.

“Tri mjeseca smo provodili istraživanje. Rekonstrukciju mogućih lokacija radili smo bezbroj puta, ovo je jedan od najkomplciranijih slučajeva u zadnje vrijeme”, rečeno je na početku.

Majka nestale je 29.7. prijavila nestanak došavši u PU Vukovar. Zaprimili smo prijavu i započeli potragu”, rečeno je na početku.

Učinili smo sve da je pronađeno, intenzitet traganja je bio stvarno velik. Obavljen je razgovor sa svima s kojima je imala kontakt. Majka u 30 dana nije uspjela ostvariti kontakt s nestalom. Kako je vrijeme promicalo, naš intenzitet je bio sve veći i veći. Kolale su razne informacije, od toga da je otišla raditi na more, to smo provjerili. Imali smo informaciju da je prijateljica vidjela u jednom mjestu, ali i to se pokazalo netočno.

Većina početnih indicija navodile su na to da je ona zbog nekih obiteljskih odnosa otišla od kuće. Sve informacije koje smo dobivali od pojedinih ukućana upućivale na to. Sve do 6.11. do kad smo našli tijelo”, rečeno je.

“Provjeravale su se sve lokacije, od lokala gdje je odlazila. Prešli smo u fazu istraživanja da su se poduzele druge radnje, od poligrafskog istraživanja do pretrage. Tijelo je bilo omotano prekrivačem, potvrdilo se da je unutra mrtvo tijelo.

Prvo je došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba. Došlo je do uboda, počinitelj je oštećenoj zadao više rana od čega je preminula. Onda je mrtvo tijelo umotao i bacio u septičku jamu. Osumnjičen je 50-godišnjak te je uhiće i predan pritvorskom nadzorniku”, rečeno je.

Ranije nije bilo prijava za obiteljsko nasilje.

“Provjeravali smo SMS-ove, ustvrdili smo da ih ona nije slala. Tako smo došli do počinitelja”, rečeno je.

“Unazad deset dana su se poklopile činjenice i radnje da se radi o kaznenom djelu. Onda je došlo do saznanja tko bi mogao biti počinitelj”, rekla je policija, prenosi Index.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close