LokalnoSportVijesti

NOGOMET RM Bednja Carpona Pack treći puta zaredom pobjednik je 23. memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec – prijelazni pehar u trajnom vlasništvu

Pobjednik turnira za žene je ŽNK Lepoglava, a u kategoriji veterana prvo mjesto osvojila je - Lepoglava

Višnjica – Momčad RM Bednja Carpona Pack pobjednik je 23. memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec koji se proteklog vikenda održavao u Višnjici.

Utakmice prvog i drugog kruga igrale su se u subotu, a završnica u nedjelju.

Neizvjesna polufinala

Prvi polufinalna utakmica je bila između Bedenca i Centra Škudar u kojoj je nakon regularnih 0:0 boljim izvođenjem sedmeraca plasman u finale ostvario  Bedenec.

U drugom polufinalnom ogledu RM Bednja Carpona Pack pobijedila je MNK Drvodjelac pogotkom u posljednjoj minuti rezultatom rezultatom 2:1.

O trećem mjestu odlučivali sedmerci – RM Bednja Carpona Pack uvjherljiva u finalu

U utakmici za treće mjesto MNK Drvodjelac je nakon 1:1 u regularnom dijelu, boljim izvođenjem sedmeraca sa 3:2 pobijedio Centar Škudar.

U finalnom ogledu RM Bednja Carpona Pack pobijedila je Bedenec rezultatom 5:1, te tako treći puta za redom osvojila turnir i time joj je pripao prijelazni pehar u trajno vlasništvo, što do sada nikome nije uspjelo.

Najbolji strijelac turnira je Krunoslav Pečevski iz ekipe MNK Drvodjelac s 4 postignuta pogotka, a najbolji vratar Danijel Končevski iz RM Bednja-Carpona Pack.

Nagrade uručili predstavnici UŠR Višnjica, Grada Lepoglave i izaslanik predsjednice RH

Nagrade najboljima uručili su Robert Dukarić, predsjednik gradskog vijeća grada Lepoglave, Mario Galinec, predsjednik UŠR Višnjica, te Zdravko Jakop, izaslanik predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, pod čijem se pokroviteljstvom turnir i održao.

Igrani i turniri veterana i žena

U nedjelju je održan i prvi pozivni veteranski turnir za četiri ekipe, u kojem je prvo mjesto osvojila Lepoglava, drugo je bila Jesenje/Bednjica, treća Višnjica, a četvrte Cirkulane.

U petak je odigran 7. ženski malonogometni turnir u kojem su najuspješnije bile seniorke Lepoglave, drugo mjesto osvojile su kadetkinje Lepoglave, a treća je bila Višnjica.

 

Povezani Članci

Close