Jučer, 10. veljače, članovi Predsjedništva Podružnice HNS Ludbreg darivali su građanke Ludbrega povodom Valentinova.

Ružom i čokoladom ženama su osmijeh na lice mamili predsjednik Podružnice HNS-a Ludbreg Mirko Herenčić, te predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić uz pratnju žena iz Ženske inicijative HNS-a Ludbreg.

-Podjelom ruža želimo poslati poruku ljubavi, prijateljstva i naklonosti svim građankama, ali i građanima Grada Ludbrega. Ruža je simbol ljubavi, sreće i poštivanja, a upravo je to ono što želimo svim građanima našeg grada. – istaknuo je Herenčić.

Nakon darivanja održana je izborna skupština Ženske inicijative Podružnice HNS-a Ludbreg. Za predsjednicu je ponovno izabrana Snježana Hranić, za potpredsjednicu Mirjana Novak, a za tajnicu Nadica Petrić.

Članicama se obratila predsjednica ženske inicijative Snježana Hranić.

-Želim čestitati izabranim članicama Ženske inicijative te im zahvaliti na dosadašnjoj suradnji. Aktivnosti koje će organizirati Ženska inicijativa bit će usmjerene na jačanje uloge žene u politici i društvenom životu, promicanjem njihovih prava, te zaštitom prava žena i njihovih potreba.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik Podružnice HNS-a Ludbreg Mirko Herenčić, potpredsjednica Podružnice HNS-a Ludbreg Petra Horvat, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, voditelj Tima Centar Enriko Parlaj, voditelj Tima Istok Zoran Kunić. te predsjednica Ženske inicijative Varaždin Andreja Blazinarić.

-Želim čestitati predsjednici Ženske inicijative gđi Snježani te svim ostalim izabranim članicama. Ovim putem pozivam sve građanke Grada Ludbrega da se pridruže našoj inicijativi, da svojim prijedlozima, pitanjima i akcijama zajedno omogućimo kvalitetniji i ugodniji život u Gradu Ludbregu. – rekao je Herenčić.

Alen Leverić pohvalio je rad i aktivnosti Podružnice HNS-a Ludbreg.

-Današnja aktivnost Podružnice HNS Ludbreg samo je jedna u nizu od aktivnosti HNS-a koje provodimo po cijeloj županiji, a usmjereni ka razgovoru s građanima kako bi u suradnji s njima osmislili što kvalitetniji program za ostvarivanje boljeg standarda života naših sugrađana. Ujedno želim čestitati Ženskoj inicijativi HNS-a Ludbreg koje su izabrale novo (staro) vodstvo, te im želim poručiti kako će u Županijskoj organizaciji HNS-a uvijek naići na otvorena vrata i sigurnog partnera.–istaknuo je Leverić.