LokalnoNajave

DAN PLAVOG IRISA Mjerenje tlaka i šećera na Franjevačkom trgu u Varaždinu

Moći ćete dobiti sve informacije o prevenciji i liječenju zloćudne bolesti raka debelog crijeva

Invalidsko ILCO društvo Varaždin – udruga osoba operiranih od raka debelog crijeva, poziva vas na javnu tribinu DAN PLAVOG IRISA, prevencija i borba protiv raka debelog crijeva, koja će se održati u subotu 26. SVIBNJA 2018. godine na Franjevačkom trgu u Varaždinu s početkom u 10 sati.

Uz prisustvo djelatnika Zavoda za javno zdravstvo, nastavnika i učenika Medicinskih škola Varaždin i Maruševec kao i operiranih osoba, moći ćete dobiti sve informacije o prevenciji i liječenju zloćudne bolesti dok će predstavnici Medicinskih škola uz podjelu brošura vršiti mjerenje tlaka i količinu šećera u krvi.

Na poklon cvijet, brošure i jabuke

Istog dana već tradicionalno poklanjat će se posjetiteljima štanda simbolični cvijet Plavi Iris, brošure i jabuke da ih podsjeti na prevenciju i odaziv na kontrolne preglede ranog otkrivanja raka debelog crijeva.

Ovom akcijom se ILCO društvo Varaždin uz pomoć Grada, Županije, Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i Opće bolnice Varaždin uključuje u Nacionalni program ranog otkrivanja raka debelog crijeva koji se provodi u cijeloj Hrvatskoj.

Povezani Članci

Close