LokalnoNajaveVijesti

Danas, Poslovni uzlet Grada Ivanca 2019. – u fokusu: e-poslovanje, e-račun, parafiskalni nameti

11. lipnja, održati u hotelu Orion na Horvatskom

Sve poduzetnike, obrtnike i OPG-ove te sve ostale zainteresirane pravne osobe Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Poslovnim dnevnikom i Večernjim listom pozivaju na Poslovni uzlet Grada Ivanca 2019., koji će se u utorak, 11. lipnja, održati u hotelu Orion na Horvatskom.

Glavne teme bit će problematika parafiskalnih nameta i e-poslovanje.

O tome će na glavnom panelu govoriti predstavnici Službe za elektroničko poslovanje Ministarstva gospodarstva i Odjela za mala i srednja poduzeća pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, predstavnici Grada Ivanca i pojedini domaći poduzetnici.

Skup počinje u 11 sati pozdravnim govorima organizatora i gostiju, a potom slijedi kraća prezentacija tematski vezana uz brownfield investicije na području grada Ivanca.  

Glavni panel na rasporedu je u 11.30 sati, a nakon toga slijedi stručna radionica na aktualnu temu, a to je e-račun i kako ga uvesti i primjenjivati u poslovanju (ova nova zakonska obveza na snagu stupa 1. srpnja). O tome će govoriti predstavnica FINA-inog Centra za elektroničko poslovanje.

Za sve zainteresirane na raspolaganju su B2B susreti za potencijalne investitore zainteresirane za prenamjenu bivše tvorničke hale Varteksa u Ivancu u novi proizvodni pogon

Tags

Povezani Članci

Close