LokalnoSportVijesti

DELA SE Nove vizure nogometnog kompleksa u Klenovniku: Proširen je teren i izgrađene tribine sa sjedalicama za 100 gledatelja – slijedi detaljno uređenje okoliša

U svrhu kako bi se nova sezona, u kojoj ambicije kluba ostaju plasman seniora u viši rang, te daljnji napredak u radu s mlađim dobnim uzrastima, dočekala što spremnije

Klenovnik – Županijsko ligaško natjecanje zbog korona krize okončano je i prije nego je i započeo njegov proljetni dio, a usprkos takvim, krajnje nepovoljnim okolnostima, u Nogometnom klub Klenovnik nisu mirovali.

Naime, nakon što su ranije uredili klupske prostorije i dio popratne infrastrukture, poput postavljanja ‘kućica’ za stručne stožere, pričuvne igrače i službene osobe uz teren, proteklih se mjeseci intenzivno radilo na proširivanju igrališta, te izgradnji tribina.

Tako su povećani gabariti igrališta, koje je produljeno i prošireno, na novim površinama posijana je trava, napravljeno je natkriveno postolje za snimatelja, a ovih se dana okončala i izgradnja tribine, na koju je postavljeno 100 sjedalica, kako bi budući posjetitelji utakmica imali što bolje uvjete za praćenje utakmica.

U nastavku slijedi postava zaštitne ograde, uređenje okoliša oko samih tribina, potom i proširivanje postojećeg parkirališta, a sve u svrhu kako bi se nova sezona, u kojoj ambicije kluba ostaju plasman seniora u viši rang, te daljnji napredak u radu s mlađim dobnim uzrastima, dočekala što spremnije.

Podsjećamo, Klenovnik je sezonu u 3. Županijskog ligi Skupine Varaždin, prekinutu zbog epidemiološke situacije, okončao na trećem mjestu, s aktivnim izgledima u borbi za sam vrh.

No epidemiološka situacija cijelu je priču okrenula u drugom smjeru.

Tags

Povezani Članci

Close