IzdvojenoSponzorirano

DENIS ČUPIĆ: “Želja nam je da Westgate postane shopping oaza čitave regije sjeverozapad.”

Koncert Lidije Bačić, otvorenje bowling centra i prvog dječjeg kina, Late Night Shopping, kuhinja Tomislava Špičeka - sve nas to čeka za vikend u Westgateu

Nadolazećeg vikenda, od 9. do 11.studenog, Westgate Shopping City slavi svoj 9.rođendan. U sklopu proslave, najavljen je bogat i vrlo intenzivan popratni program za sve posjetitelje, među kojim posebno valja istaknuti koncert Lidije Bačić, otvorenje prvog dječjeg kina u Hrvatskoj te kuhinje poznatog i popularnog hrvatskog kuhara Tomislava Špičeka.

Novi program su na konferenciji za medije predstavili su direktor Trgovačkog centra Zagreb (Westgate Shopping City) Otto Barić te Denis Čupić, direktor F.O. / Grupe, tvrtke koja upravlja Westgateom.

Shopping oaza sjeverozapadne Hrvatske

Novi koncept rada Westgatea poprilično je jednostavan – želja je pretvoriti ovo mjesto u shopping oazu sjeverozapadne Hrvatske, s tendencijom da se privuku posjetitelji s područja Samobora, Zaprešića, Zaboka, Krapine, Ivanca i Varaždina.

Kako bi Westgate postao odredište koje će posjećivati obitelji, prema novom konceptu upravo su takvi sadržaji dobili na važnosti. Prvenstveno, tu govorimo o prvom dječjem kinu u Hrvatskoj koje će svoja vrata otvoriti za vikend te o najvećoj dječjoj igraonici u kojoj mališani mogu bezbrižno uživati, dok njihovi roditelji obavljaju shopping.

Osim sadržaja za najmlađe, u Westgate Shopping Centru uvelike će se promijeniti i gastronomska ponuda, a posjetitelji će moći uživati i u brojnim zabavnim sadržajima. Jedan od takvih je i ogroman Bowling centar koji će vikendima svoja vrata imati otvorena do 02:00 sati.

Čupić: “Za rođendan je pripremljen bogat i intenzivan program”

Rođendanski program za ovaj vikend predstavio je Denis Čupić, direktor F.O. / Grupe, tvrtke koja upravlja Westgateom.

-Ovog vikenda očekuje nas koncert Lidije Bačić, otvorenje prvog dječjeg kina u Hrvatskoj te kuhinje poznatog hrvatskog kuhara Tomislava Špičeka. Također, održati će se i naš poznati Late Night Shopping, pa će posjetitelji sve do 22:00 sata moći uživati u shoppingiranju. – istaknuo je Čupić.

Za vikend će se otvoriti i nekoliko novih trgovina, a najavljeno je da u skoro vrijeme možemo očekivati otvorenje nekih trgovina i brendova kojih za sada nigdje u Hrvatskoj nema.

 

Tags

Povezani Članci

Close