NajaveSport

DINAMO U TUHOVCU 50 godina NK Poleta ovog vikenda

Prva momčad zagrebačkog Dinama odigrati će revijalnu utakmicu protiv Poleta

Stanovnike Varaždinskih Toplica i njihove goste ovaj vikend očekuje bogati sportsko-zabavni program.

U Tuhovcu se u subotu i nedjelju, 14. i 15. srpnja održava dvodnevno obilježavanje 50. godišnjice Športskog nogometnog kluba Polet. Subota će biti u znaku sportskih druženja i puno dobre zabave, a sve će zaokružiti prijateljska nogometne utakmice između domaćina i prve momčad zagrebačkog Dinama. Večernji sati rezervirani su za koncert Fenomen banda.

Nedjeljni program na Poletovom travnjaku počinje od 14 sati, kada će se odigrati tri prigodne nogometne utakmice domaćina i njihovih gostiju.

Pioniri će igrati protiv vršnjaka Dinama iz Vrbanovca, juniori protiv Novakovca, dok veterani dočekuju momčad Mladosti iz Fažane.

Tijekom cijelog dana okupljene će zabavljati Faringaši, dok od 21 sat na glavnu pozornicu izlaze popularne Gazde. Svi programi su besplatni za posjetitelje, a domaćini su se pobrinuli za bogatu ponudu hrane i pića.

Naravno, od izuzetne je važnosti napomenuti da će u sklopu cijele proslave na igralištu NK Poleta na velikom video zidu pod šatorom biti organiziran izravni prijenos završne utakmice hrvatske reprezentacije u Rusiji.

Tags

Povezani Članci

Close