LokalnoSportVijesti

Dječji vrtić Sreća iz Vinice pobjednik 8. olimpijskog festivala dječjih vrtića u Ivancu

Nagradu za fair play osvojila su djeca iz Dječjeg vrtića Radovan

Ivanec – Na Gradskom stadionu u Ivancu u organizaciji Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec održan je 8. olimpijski festival dječjih vrtića.

Pokrovitelj festivala je hrvatski olimpijski odbor, čiji se predstavnik Siniša Krajač obratio djeci i roditeljima, gostima i uzvanicima, a olimpijadu je službeno otvorenom proglasila Lidija Kozina, zamjenica gradonačelnika Ivanca.

Pobjednik olimipijade je Dječji vrtić Sreća iz Vinice sa 80 osvojenih bodova, drugo mjesto osvojio je Dječji vrtić Ivančice Ivanec sa samo jednim bodom manje, 79, a treće je pripalo Dječjem vrtiću Maja Pčelica iz Donjeg Ladanja.

Nagradu za fair play osvojila su djeca iz Dječjeg vrtića Radovan.

U konkurenciji dječaka prvo mjesto u nogometu osvojio je Dječji vrtić Sreća iz Vinice, drugi je bio Latica Klenovnik, a treći Maja Pčelica iz Donjeg Ladanja.

Ekipa Ježići iz Črešnjeva bila je prva u nogometu djevojčica, drugo mjesto osvojili su Runolistići iz Žarovnice, a treće Dječji vrtić Ivančica Ivanec.

Kod dječaka je najbolji u bacanju teniske loptice bio Zen Geček iz Dječjeg vrtića Ivančica Ivanec, drugi je bio Borna Ramljak iz istog vrtića, a treći Antonio Maček iz Dječjeg vrtića Runolistići Žarovnica.

U bacanju teniske loptice među djevojčicama najbolja je bila Lucija Milec iz Dječjeg vrtića Sreća Vinica, drugo mjesto sovojila je Tia Geček iz Dječjeg vrtića Ivančica Ivanec, a treće Marija Helena Bistrović iz Dječjeg vrtića Runolist.

U skoku u dalj s mjesta kod djevočica je pobijedila Kjara Cesarec iz Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec, odakle dolazi i drugoplasirana Lucija Uršulin, a treća je bila Viktorija Šprem iz Dječjeg vrtića Latica Klenovnik.

Kod dječaka je u skoku u dalj s mjesta pobijedio Roko Kuća, Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec, Teo Matijašec iz Dječjeg vrtića Maja Pčelica bio je drugi, a Matej Kušter iz Dječjeg vrtića Sreća Vinica treći.

 

Povezani Članci

Close