BlogIzdvojeno

Dokle ćete birati ljude koji su krali, a dali?

"Mi izvana sjajimo iznutra sve je pusto, takva je valjda naša priroda i društvo"

Ispijajući svoju jutarnju kavicu u lokalnom kvartovskom kafiću naletio sam na članak o dragom nam gradonačelniku. Vidim dobio nepravomoćno 2 godine…

A kad ono…

Prva pomisao mi je bila: “Pa konačno da je sudstvo u Lijepoj našoj počelo nešto raditi i da će građani konačno otvoriti oči jer nije sve kako nam se servira.”
No, upravo su mediji ti koji nam serviraju dobro plaćene članke od tih istih koji žele da se o njima piše sve samo najbolje (čast iznimkama). No, kad ono veliko razočaranje. Vidim komentare ljudi i ne vjerujem.

Izjave tipa: “On je krao, ali je ipak nešto napravio za grad, a kaj je Habuš?” Habuš je bio poput podloge za miš koju uopće ne koristim, ali realno, vidi se kome predstoje rešetke i rašpice, zar ne? Želim napomenuti da ne podržavam niti jednog nit drugog. S Čehokom sam se uvijek uljudno pozdravio, dao mu prijedlog oko ovogodišnjeg Špancirfesta vezano uz neke izvođače i to je to. Nisam osoba koja će mu se gurat pod suknju poput nekih koji su bili protiv njega, a sad su mu desna ruka. Ali dragi ljudi!!! Pa dajte malo razbistrite glavu, pa dokle više? Dokle ćete birati ljude koji su „KRALI, A DALI“?? Zar vam je to potrebno? Da li u Varaždinskoj Županiji ne postoji niti jedna osoba koja je sposobna raditi, a da ne krade?

Ne morate se slagati s menom, ali uvijek ću stajati iza svog mišljenja i neću ga mijenjati. Da, možda je tvrdoglavost u pitanju ili nekakav princip ponosa. O moralu da i ne pričam. Ali ja idem mirne duše spavati.

Za kraj, pošto imam osjećaj kao da su Hrvati na nekim drogama i ne razmišljaju dalje od točke B, a kamoli da misao rastave na više faktora, evo jedne poučne pjesmice..

“Trazimo proroke u oblacima,
a ne vidimo prst pred nosom
i onda grijesimo u koracima
po trnju gazimo nogom bosom,
ne bi prepoznali najbolje
ono ni da prodje pored polako
mi izvana sjajimo
iznutra sve je pusto …”

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Tags

Povezani Članci

Close