SponzoriranoVijesti

Dostavljate? Besplatno ćemo vas reklamirati – javite nam se!!

Pandemija koronavirusa čini veliku štetu malim poduzetnicima i obrtima, stoga su Radio Sjeverni.fm i portal Sjeverni.info odlučili pomoći upravo vama

Pandemija koronavirusa čini veliku štetu malim poduzetnicima i obrtima, stoga su Radio Sjeverni.fm i portali Eivanec i Sjeverni.info odlučili pomoći upravo vama.

Ako ste poduzetnik, obrtnik, odnosno ugostitelj i proizvođač koji dostavlja svoje proizvode – javite nam se!

Nudimo vam bezuvjetno besplatno oglašavanje na našem radiju i portalu jer vam želimo umanjiti posljedice virusa što više možemo.

Cilj nam je pomoći gospodarstvu Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke županije kako bi što manje osoba ostalo bez posla, a što manje tvrtki završilo u problemima.

Ugostitelji i mali proizvođači prehrambenih proizvoda s uslugom dostave, koju smatramo iznimno važnom u ovoj situaciji s koronavirusom – javite nam se na mali marketing@sjeverni.fm ili marketing@sjeverni.info ili na broj 042 505 606 kako bi vam omogućili besplatnu reklamu.

Vjerujemo da kao društveno odgovorni medij možemo povezati vas i vaše korisnike, na zadovoljstvo svih uključenih strana.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close