SponzoriranoVijesti

EKO TAXI za lakšu mobilnost građana: Nudi i popuste za sve koji su primorani napustiti dom!

Pogledajte koje su prednosti Eko taxi-a!

Prevencija i zaštita zdravlja u ovim trenucima vrlo je bitna i preporučljiva, kao i ostanak u izolaciji. Privremeno ukidanje javnog prijevoza iz preventivnih razloga svakako je ograničilo mobilnost građana, dok su prijevozi taksi vozilima u potpunosti sigurni te se obavljaju prema uobičajenoj proceduri. Svim građanima koji su primorani napuštati dom radi odlaska na posao, do dućana, ljekarne, bolnice ili drugih razloga, Eko taxi je odlučio izaći u susret i učiniti prijevoze 10% jeftinijima.

Medicinskom osoblju koje će imati potrebu za taksi uslugama, uz jeftinije prijevoze, ustupat će se prvenstvo prilikom naručivanja kako bi što lakše i brže stigli na potrebne destinacije.

Navedeni popust od 10% vrijedit će na sve prijevoze, neovisno o načinu na koji su naručeni te za sve vrste plaćanja. Kao mjeru prevencije svakako preporučujemo plaćanje usluge taksi prijevoza karticom jer se kartica može iznova i više puta dezinficirati po potrebi. Još preporučljivija opcija plaćanja prijevoza je izravno iz besplatne Eko taxi aplikacije deponiranom kreditnom karticom.

Brige oko zaraze nema, vozila Eko taxija redovito se dezinficiraju i provjetravaju, a vozači su u potpunosti upoznati sa procedurama brige o zdravlju te će se pridržavati novih mjera zaštite za pružanje usluga taksi prijevoza:

• održavati udaljenosti u socijalnom kontaktu na način da se klijent smjesti dijagonalno od vozača, i to na stražnje sjedalo iza suvozača;

• izbjegavati nezaštićeni kontakt s putnicima i njihovim stvarima (prtljagom), prilikom rukovanja s prtljagom koristiti jednokratne PVC rukavice, zamoliti putnike da prekriju nosi i usta maramicom ukoliko kašlju;

• tijekom voženje osigurati adekvatnu ventilaciju;

• osigurati da u vozilu ima dovoljno papirnatih maramica, PVC rukavica te dezinfekcijskih sredstava;

• osigurati da u vozilu ima dovoljno maramica za čišćenje površina u automobilu kao i POS uređaja;

• između klijenata raditi stanke od barem 15 minuta i tada ako vremenske prilike dopuštaju, provjetriti vozilo;

• održavati higijenu svog neposrednog radnog prostora – vozačkog mjesta i kabine tako da povremeno prebrišu površine koje se često dotiču rukama sa sredstvom za dezinfekciju površina ili dezinfekcijskim maramicama.

Uslugu prijevoza moguće je naručiti na broj 040 33 00 33 za grad Čakovec, broj 042 590 590 za grad Varaždin, putem besplatne Eko taxi aplikacije ili minimalno 1h unaprijed putem emaila rezervacija@ekotaxi.hr.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close