Blog

EMOCIJE su vodilje kroz život. Zatim kreću misli i djela. Koje emocije vi njegujte u sebi?

Biranjem pozitivnih emocija stvaramo bolji život!

Emocije su super i svaki dan sačinjavaju veliki dio našeg postojanja. Samim biranjem emocija, biramo i kvalitetniji put svojeg života. Emocije, um, misli, duh, tijelo, kao i sama energija čine našu jezgrovitu nedjeljivu cjelinu.

Pa kako brinemo o našem tijelu, tako trebamo obratiti i na izbor emocija. One emocije koje njegujemo i kojima dopuštamo da budu dulje u nama, te emocije na kraju prevladaju. Te emocije počinju sačinjavati i kreirati energiju oko nas. Te emocije počinju sačinjavati naše misli i sam njihov tok. A kasnije taj tok misli počinje kreirati našu fizičku stvarnost, koja nam se može, ali i ne mora sviđati.

Na nama je koliko ćemo dopustiti dugo njegovati emocije koje nam ne koriste

Pregršt je emocija koje su nam dostupne od ljubavi, radosti, snenosti, romantičnosti koje su prepune dobrih vibracija i na najbolji mogući način brinu o našem duhu i tijelu. Emocije poput ljutnje, srdžbe ili čak prividom maskirane neemotivnosti, sve smo dalje od kreativnog i atraktivnog života koji nas inspirira. Da, istina je često se možemo naći uvrijeđeni, povrijeđeni, ljuti ili na neki način se susresti s emocijom koja našu energiju, misli, pa čak i samo tijelo i njegove reakcije izbaci iz balansa.

Ljepota života

Ako se probudimo iz sna i poželimo odbaciti nekvalitetne emocije i začiniti svoj život, to je vrlo lako moguće. Ljepota ovog života se i sastoji od mogućnosti osjećanja cijele palete emocija, koje su prekrasne. Zato što prije u svoj život vratiti onu neodoljivu želju za prekrasnim emocijama koje poboljšavaju kvalitetu postojanja. Smijeh, pozitivne priče, dobre vijesti i razne male kreativnosti koje upletemo u svoju svakodnevicu mogu imati velik impakt na nas. Treba si naravno dopustiti osjetiti emocije koje nas susretnu kroz dan, da ne ih ne pogurnemo u podsvijest i oko nje izgradimo, neke nove obrasce koji mogu imati štetan utjecaj na našu sudbinu.

Kao što je i sam Mooji rekao, osjećaji su samo posjetioci, dopusti im da te dotaknu i otpusti ih. Dakle, vrlo je važno kojim emocijama ćemo dati naglasak i vodstvo u vlastitim životima. Puneći svoj um, misli i energiju pozitivnim, kreativnim emocijama naš život počinje cvjetati. Diže se na veću i bolju razinu o kojoj možda nismo ni sanjali. Postaje zaista fantastična kreativna igra koju možemo njegovati zauvijek.

Za početak se maknite od „crne kronike“ u novinama i pogledaj neki kreativni video koji će vas potaknuti na ljepše osjećaje i razmišljanje. Pogledajte neki inspirativni film o kojem ćete razmišljati pozitivno danima. Slušajte omiljene pjesme dok radite najobičnije stvari svaki dan. Istražite načine koji pozitivno djeluju na vas svaki dan i upoznajte pregršt emocija koje su vas čekale i željele zaživjeti u vama.

Jednom kada svoj um „reprogramiramo“ na kvalitetnije osjećaje, emocije i stanja, on sam počinje slijediti novi put koji stvaramo. Toliko je energetski fantastičnih emocija pa radije birajte njih nego one od kojih se ne osjećate dobro.
#biraj_extra
#ljubav_je_zakon
#budi_cool_i_voli

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Tags

Povezani Članci

Close