Životni stil

Evo što mjesec vašega rođenja govori o vama

Mjesec rođenja može otkriti vaš karakter,mane i prednosti,ali i koji je posao idealan za vas

Pogledajte što mjesec u kojem ste rođeni govori o vama.

Siječanj

Ako ste rođeni u siječnju,onda ste veoma analitična,neovisna osoba i rođeni vođa.Ali to nije sve,veoma ste kreativni,karizmatični,tvrdoglavi,ambiciozni i ozbiljni.Volite učiti. Poznati ste po svojoj organizaciji,urednosti,napornom radu i pameti.Znate kako druge učinite sretnima jer obraćate pažnju na sitnice.Otporni ste na bolesti,ali imate problema s prehladama.

Veljača

Osobe rođene u ovom mjesecu provesti će dobar dio života u potrazi za posebnom osobom.Jako vam je stalo do drugih i stvoreni ste da budete roditelj.Tihi ste,stidljivi,skromni,ponizni ali temperamentni.Volite svoju slobodu,zbog čega vas je jako lako povrijediti.Imate problema sa snom i najvjerojatnije ćete se baviti,ili se već bavite poslom koji je povezan s umjetnošću.

Ožujak

Vi ste rođeni za zvijezdu.Međutim,skloni ste nevjernosti i različitim oblicima zavisnosti.Veoma ste strastveni i iskreni.Drugi vas smatraju osobom od povjerenja,a obožavate putovanja,pažnju i sve stvari koje se odnose na uređenje doma.

Travanj

Veoma ste tvrdoglavi,impulzivni i volite naređivati.Ipak,posjedujete prirodnu karizmu i okruženi ste prijateljima.Kreativni ste,inteligentni i dinamični.

Svibanj

Poštujete autoritete i vrlo cijenite brak.Uživate provoditi vrijeme sami i kriti duboka osjećanja.Volite sanjati i imate bujnu maštu Ali ovo nije sve,izuzetno ste atraktivni i volite čitati i putovati.

Lipanj

Ako ste rođeni u lipnju,romantični ste,ali i ljubomorni.Odličan ste ljubavnik,nježni ste,kulturni,duhoviti i volite pričati.Zbog ove zadnje osobine,skloni ste tračanju.

Srpanj

Osobe rođene u ovom mjesecu su iskrene,sarkastične,ekscentrične i tajnovite.Često imate promjene raspoloženja i nemate nikakve probleme s učenjem i stjecanjem novih prijatelja.

Kolovoz

Izuzetno cijenite brak,posjedujete timski duh i inspirirate druge.Atraktivni ste,hrabri,velikodušni i obožavate  se šaliti.Pritom,novac stiže do vas bez velikih problema i drugi su zbog toga ljubomorni.Talentirani ste za umjetnost,glazbu i obrambene borilačke vještine,ali vam učenje i škola ne idu od ruke.

Rujan

Vi ste inteligentni,fleksibilni,duhovni i pažljivi.Veoma ste mirni,obraćate pažnju na detalje i organizirani ste.Posjedujete tendenciju da analizirate određene situacije i ponekada upadnete u nevolju zbog toga.Međutim,jako ste  izbirljivi kada su veze u pitanju.

Listopad

Osobe rođene u listopadu su rođene pod sretnom zvijezdom,dobre su vođe.Međutim,vrlo lako vas je naljutiti i obožavate sanjariti.Iskreni ste,pošteni i uvijek imate svoje mišljenje.

Studeni

Vi ste empatični,pozitivni,jedinstveni i sve u svemu – briljantni.Postavljate primjer za druge jer ste hrabri i velikodušni.Ali to nije sve,vrijedni ste,tvrdoglavi i romantični.

Prosinac

Osobe rođene u ovom mjesecu su darežljive i iskrene.Ne volite se pretvarati pred drugima i mrzite ograničenja.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close