Sponzorirano

Evo tko je osvojio Van Gogh sunčane naočale Optike Optana 22 iz Ivanca

Ispunjavajući potrebe svojih kupaca, optika Optana 22 na Trgu Hrvatskih ivanovaca u prizemlju gradske vijećnice u Ivanecu, posve je preuredila svoj prodajni prostor.
I u novouređenom prostoru, ugodnog i nadasve funkcionalnog ambijenta, očekuje vas veliki izbor sunčanih i dioptrijskih naočala renomiranih dizajnera u svijetu optike: Police, Carolina Herrera, RayBan, Vouge, Furla, Karl Lagerfield, Calvin Klein, Rodenstock. Uvijek ljubazno osoblje individualnim pristupom svakom pacijentu, susretljivošću, ljubaznošću i stručnošću učinit će sve da pomogne vašim očima. Svojim vjernim kupcima nude izuzetno kvalitetnu izradu optičkih pomagala, vrhunske proizvode i visoku kvalitetu usluga u najkraćem roku i uz vrlo konkurentne cijene.
Zahvaljujemo svima koji su igrali no pobjednik može biti samo jedan. A nagradu sunčane naočale Van Gogh osvojila je: MAJA TEŽAK. Čestitamo!
Nagrada se podiže u optici Optana 22 u Ivancu na adresi: Trg Hrvatskih Ivanovaca 9a u radno vrijeme optike.
Učinite najbolje za svoje oči, dođite ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15, subotom od 8 do 12, a srijedom od 12 do 19 sati, i uvjerite se u kvalitetu usluge i povoljnost kupovine. Svake srijede od 16 do 18 sati, te četvrta od 10 do 12 sati osigurano je i besplatno utvrđivanje dioptrije te pregledi oftalmologa.

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close