IzdvojenoLokalnoVijesti

FOTO Andrej Kramarić, bednjanske gore list, posjetio svoje Bednjačane i razveselio mališane

Bednjanska škola na dar je dobila poseban poklon - majicu Vatrenih s potpisima cijele momčadi

Kakav sjajan završetak prvog radnog tjedna u novoj školskoj godini za učenike Osnovne škole Franje Serta u Bednji! 

Učenici okupljeni u predvorju škole nisu mogli sakriti oduševljenje činjenicom da ih je došao posjetiti jedan od najpopularnijih Vatrenih, Andrej Kramarić, bednjanske gore list, čiju su igru i nemjerljiv doprinos igri naše reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu nepodijeljenu svesrdnu podršku pružale sve generacije Bednjančana.

Uz vodstvo škole na čelu s ravnateljicom Sanjom Majcen, nogometnu su zvijezdu koja je širom svijeta na najljepši način pronijela ime Bednje, dočekali i zamjenik načelnika Ivica Hrenić i predsjednica Općinskog vijeća Bednje dr. Marija Kolačko te Andreju zahvalili na sjajnoj igri koja je rezultirala osvajanjem svjetskog srebra, ali i na dosad nezapamćenoj promociji Bednje.

Andrej je primjer svim mladima

Kad je Andrej zabio gol, Hrvatska se doslovce zatresla, a kakva je euforija nastala na Bednji, to znamo svi mi koji smo putem velikog ekrana iz utakmice u utakmicu pratili igru naše reprezentacije i našeg Andreja – istaknuo je, medju ostalim, I. Hrenić te poželio da se jedinstvo koje je u tim danima proživljavala Hrvatska prenese i na sve ostale segmente života u našoj zemlji.

Izraze zahvalnosti Andreju uputila je i predsjednica Vijeća dr. M. Kolačko, s posebnim naglaskom na činjenicu da mladi nogometaš koji je, uz karijeru vrhunskog sportaša uspio završiti fakultet i steći akademsku titulu, predstavlja primjer za sve mlade ljude.

S obzirom na navedeno, rečeno je da će se iduće godine predložiti Općinskom vijeću donošenje odluke o proglašenju Andreja Kramarića počasnim građaninom općine Bednja.

U nastavku se učenicima obratio i sam Andrej, a potom je, dakako, druženje oduševljenih klinaca sa slavnim nogometašem nastavljeno zajedničkim fotografiranjem te podjelom autograma i fotografija.

Bednjanska škola na dar je dobila poseban poklon – majicu Vatrenih s potpisima cijele momčadi.

Andrej je potom, zajedno sa svojim roditeljima, boravak u Bednji nastavio privatnim posjetom rodbini.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close