Foto vijestMagazinNoćni život

FOTO Caffe bar Luna u Lepoglavi dostojno dočekao St. Patrick’s day: Pogledajte djelić atmosfere

Nezavisna udruga mladih i Caffe bar Luna u Lepoglavi bili su organizatori

Nezavisna udruga mladih i Caffe bar Luna u Lepoglavi su protekle subote na najbolji mogući način dočekali St. Patrick’s day, a to je, naravno, uz mnoštvo zelene boje i beer pong.

Okupio se velik broj ljudi, a 12 ekipa od po 2 igrača odvažilo se svoje sposobnosti, ali i izdržljivost testirati u beer pongu. Zanimljiv je bio put do finala, a uz zabavu i smijeh do finala su stigli Igor Benković te Davorin Špičko i Renato Vuk. Igoru se partner negdje izgubio sredinom turnira, ali nije dao da ga to spriječi pa je čovjek odlučio sam dogurati do finala i na kraju osvojiti turnir i pokupiti nagradu. Borbu za treće mjesto osvojili su Alen Šobak i Karlo Zagrajski koji su s pobjedničkog postolja izgurali Valneu Štefanek i Alena Zbodulju.

Uz dobra party pića i irsku glazbu vesela je ekipa dočekala St. Patrick’s day te se nastavilo slaviti do kasnih noćnih sati.

Za sve nove aktivnosti, kojih sigurno neće nedostajati, prati Nezavisnu udrugu mladih na Facebooku i preko njihove web stranice i ne propusti najnovije informacije!

Djelić atmosfere donosimo na fotografijama u nastavku.

mde
mde
mde
mde
mde
mde

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close