IzdvojenoLokalnoVijesti

FOTO Evo kako je bilo na 20. Pokretnoj vatrogasnoj vježbi Vatrogasne zajednice Grada Lepoglave

Sudionici vježbe okupili su se u Kamenici gdje ih je ispred Grada Lepoglave pozdravio gradonačelnik Marijan Škvarić

U organizacija Vatrogasne zajednice Grada Lepoglave, u nedjelju, 21. listopada održana je jubilarna 20. Pokretna vatrogasna vježba na kojoj se okupilo osam ekipa iz sedam vatrogasnih društava – DVD-a Lepoglave, DVD-a Kamenice, DVD-a Višnjice, DVD-a kaznionice u Lepoglavi, DVD-a Dugo Selo, DVD-a Varaždin Breg i DVD-a Novi Marof.

Sudionici vježbe okupili su se u Kamenici gdje ih je ispred Grada Lepoglave pozdravio gradonačelnik Marijan Škvarić.

– Vatrogasci znaju svoju zadaću, a to je zaštita imovine te, prije svega, čuvanje sigurnosti i zaštita građana. Zahvalni smo vam što tu zadaću odrađujete uspješno. Na meni je kao gradonačelniku da vam pružim potporu i pomoć što u Gradu Lepoglavi i činimo. – istaknuo je gradonačelnik Škvarić pozdravljajući postrojene sudionike natjecanja.

Pozdrave su vatrogascima uputili i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Lepoglave, Marijo Canjuga, zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, Ivan Putarek te zapovjednik VZGL-a, Zoran Horvat.

Vježba se održavala na cijelom području Grada Lepoglave na osam lokacija na kojima su vatrogasci izvršavali zadane im operativne zadatke. Najuspješnije u tom bila druga ekipa DVD-a Višnjice koja je osvojila prvo mjesto, dugo je mjesto osvojila ekipa DVD-a Varaždin Breg, a treće DVD-a Kamenice.

Tags

Povezani Članci

Close