Sport

FOTO Fight Club Kovačić završio najbolju sezonu u povijesti

U prostorijama kluba možete vježbati i drevnu Japansku vještinu NINJUTSU

Turnirom rekreativaca završena najbolja sezona u 14 godišnjoj povijesti kluba. Nakon tri neizvjesna meča pobjedu i pojas prvaka Fight Cluba Kovačić odnio je Miki Marinić.

U sezoni 2018 članovi Fight Cluba Kovačić osvojili su 207 medalja, od čega 85 zlatnih, 75 srebrenih i 47 brončanih medalja. Osvojeno je 18 prvaka Hrvatske, 8 osvajača kupa Hrvatske, 15 prvaka Županije, 13 osvajača svjetskog kupa. Također, osvojene su tri medalje na europskom juniorskom prvenstvu. Matej Kos osvojio je srebro, a Mak Indra Sever i Borna Vuković brončanu medalju. Bili su najbolji klub na prvenstvu Hrvatske za kadete u Garešnici, prvenstvu Hrvatske u precombatu u Knegincu i na prvenstvu Hrvatske za juniore u Slavonskom Brodu i na kupu Hrvatske u Svetom Ivanu Zelini.

Također titule najboljeg kluba nose s međunarodnih turnira u Budimpešti, Vukovaru,Crikvenici te s trinaest titula prvaka osvajaju pehar za najbolji klub na jedinom službenom svjetskom kupu. Treba izdvojiti Matej Kosa koji je osvojio dvostruku titulu prvaka Hrvatske, odnosno u dvije discipline : assaut i precombat, županijski je prvak, osvojio je i kup Hrvatske, svjetski kup, međunarodni turnir “Crikvenica open”, međunarodni turnir “Jean Michel Nicolier” i međunarodni turnir “Zagreb open”. Također kao član reprezentacije Hrvatske nastupio je na europskom prvenstvu u Belgiji gdje je osvojio titulu viceprvaka Europe.

Grupa mame i bebe

Od cura vrijedi spomenuti aktualnu prvakinju Hrvatske Doru Marinić, Dora je i županijska prvakinja, osvajačica kupa hrvatske i svjetskog kupa.Zlatnu medalju osvojila je i na međunarodnom turniru “Crikvenica open”.Uz razne seminare Fight Club Kovačić svoje je članove vodio na izlete pa su tako bili na kupanju u Varaždinskim toplicama,na izletu na Ivanščicu te posijt adventu u Budimpešti. U prošloj godini uvedeni su i novi programi, tako sada u prostorijama kluba možete vježbati i drevnu Japansku vještinu Ninjutsu koju vodi pravi Ninja koji je vještinu usavršavao u Japanu, vježba se i Hard Body – način treninga sa girjama i suspenzijskim trakama,novost je grupa mame i bebe gdje istovremenou jednoj dvorani mame treniraju s profesionalnom trenericom, a u drugoj dvorani njihovu djecu zabavlja teta.

Uz mušku rekreativnu grupu može se uključiti u rekreativnu žensku grupu, grupa + 50 god,savate igraonica za djecu od 3 do 7 godina,kadetska grupa od 7 do 13 godina i juniorska grupa od 14 do 18 godina koja isključivo trenira savate.Započeta je i suradnja s dječjim vrtićem tako da djeca iz vrtića Dječji svijet dolaze jedanput tjedno i vježbaju osnove savate boksa.Treneri Marjana i Siniša Kovačić bili su u Francuskoj na usavršavanju za savate disciplinu Canne de combat i uspješno položili ispit za trenere tako da se u klubu može vježbati i Canne de Combat uz stručno vodstvo.

5 profesionalnih trenera

U klubu s grupama rade 5 profesionalnih trenera koji su prošle godine uspješno položili završni ispit u sportskom učilištu – ustanovi za obrazovanje odraslih,ta sada zadovoljavaju zakonske norme po zakonu o športu,plus dva voditelja,na raspolaganju je doktor fizijatar i nutricionist.U sklopu kluba nalazi se i profesionalna teretana koja je za članove kluba otvorena 0 do 24 sata 7 dana u tjednu.

Upisi su u tijeku a u toku je akcija kod upisa.Svaki novi član koji se upiše tijekom siječnja ostvaruje popust od 50% na sve programe u klubu.

 

Tags

Povezani Članci

Close