SvijetVijesti

FOTO Fotografirale se u kupaćim kostimima na snijegu

Uz bok televizijskoj voditeljici našla se i naša bivša manekenka

I dok su vani debeli minusi, one se ne planiraju debelo obući, već samo gledaju kako bi se skinule. Otkada je Kendall Jenner (23) skupila hrabrosti i u minijaturnom kupaćem kostimu uskočila u snijeg, pokrenula je pravu lavinu “snježnih golaća”.

– J***no je hladno – napisala je, a zatim ju je za par dana kopirala sestra Kourtney (39). Ona je ipak obukla jaknu na sebe kako ne bi prehladila pluća, ali je i pokazala utegnutu stražnjicu. Fanovi su ju zbog toga zezali da “zašto ne bi napravila snježnog anđela s tako dobrom pozadinom”.

No, mlađe sestre Kardashian nisu prve pokrenule taj trend. Njihova starija i iskusnija sestra Kim (38) prošle se godine među prvima skinula i to u krzneni kupaći kostim i fotografirala ispred hrpe snijega. Uz to je obula krznene čizme.

– Izgledaš kao seksi mamutica, sviđaš mi se tako malo dlakavija – napisao je jedan fan. Izgleda kako je cijeli svijet nakon toga poludio za spojem kupaćih kostima i snježnih radosti, a ni Hrvatice nisu odoljele tom izazovu.

– Hrvatski Aspen – napisala je televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Ona je prihvatila izazov sestri Kardashian i ušla u krug natjecatelja “snježnih golaća”. Bok uz bok televizijskoj voditeljici našla se i naša bivša manekenka i bivša supruga Gorana Ivaniševića (47).

Zimska zemlja čudesa – napisala je Tatjana Dragović (40) koja je u snježnoj oluji koja hara Austrijom, našla vremena za fotografiranje u tigrastom kupaćem kostimu. Pratitelji su joj pohvalili liniju, ali i izrazili zabrinutost za njeno zdravlje jer nije obukla rukavice pa će se prehladiti.

IZVOR:24sata.hr

Tags

Povezani Članci

Close