Foto vijestSport

FOTO Jednodnevnim izletom na otok Krk završio projekt Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina „Ljetni sportski višeboj“

Zajednica će nastaviti kontinuirano brinuti o učenicima varaždinskih osnovnih škola

Četrdeset polaznika višeboja u pratnji profesora kineziologije Tomislava Jelenskog, Emerika Večerića, Marka Žganeca i Anice Sitar posjetilo je špilju „Biserujku“ koja se odlikuje bogatstvom špiljskih ukrasa – kalcitnih siga, stupova i stalaktita.

Majice i diplome za uspjeh

Uslijedilo je kupanje i vožnja pedalinama u Baškoj Vodi. U povratku se slušao/gledao prijenos nogometne utakmice Hrvatska-Rusija i uz navijanje sretno se stiglo u Varaždin.

Polaznici „Ljetnog sportskog višeboja“ u deset su dana usvajali i usavršavali tehnička i taktička znanja iz nekoliko sportova – badmintona, borilačkih sportova, nogometa, odbojke i rukometa. Na kraju su dobili majice i diplome za ustrajno vježbanje.

Sportske aktivnosti i izlet financirala je Zajednica, tako da je program za polaznike u potpunosti bio besplatan. Valja istaknuti kako je dio djece koja su sudjelovala u „Zimskom sportskom višeboju“, ponovo došao na organizirane sportske aktivnosti i tijekom ljetnih školskih praznika.

Zajednica nastavlja „Zimskim sportskim višebojem“ za vrijeme zimskog odmora učenika u školskoj godini 2018/2019.

Dosadašnje povratne informacije od polaznika-djece te njihovih roditelja vrlo su pozitivne, a Zajednica će nastaviti kontinuirano brinuti o učenicima varaždinskih osnovnih škola i njihovom vremenu nudeći im sadržaje u vrijeme kada nema nastave.

Tags

Povezani Članci

Close