Foto vijestIzdvojeno

FOTO | Obišli smo Dravske bazene, evo kakvi su naši dojmovi

Najpopularnije mjesto ovog ljeta u Varaždinu

Ovog ljeta, jedno od najpopularnijih mjesta koje Varaždinke i Varaždinci posjećuju zasigurno su Dravski bazeni.

Iskoristili smo današnji dan i manju gužvu na Dravskim bazenima kako bismo se i sami, iz prve ruke uvjerili, kakva je situacija tamo.

Po dolasku, ne možete ne zamijetiti kako je na bazenima sve dosta čisto te su kante postavljene na svakih nekoliko metara. O čistoći se brinu vrijedni djelatnici bazena.

Ugostiteljska ponuda je dosta bogata za jedan bazen. Ako postanete gladni, možete pojesti pommes ili hot-dog, a možete i naručiti pizzu iz Zvonimira. Za kavu s mlijekom izdvojiti ćete 10 kuna.

Za guštanje uz bazen možete iznajmiti ležaljku, koju ćete sami odnijeti do mjesta gdje želite biti nakon što spasiocu pokažete račun. Oko bazena ima nekoliko drva pod čijim ćete krošnjama pronaći hlad.

Na bazenu nema skakanja i spasioci su dosta strogi po tom pitanju. Ako vas zateknu da skačete, odmah ćete biti upozoreni.

Stara špica je obnovljena tj.krovište, no nema flipera i igara kao što je nekad bilo.

Ono što fali na kupalištu je veći i dublji bazen (tipa olimpijskog), u kojem bi se moglo dobro isplivati.

Što se tiče samog dolaska do bazena, iz provjerenih izvora znamo da taksi vozi sve do mosta, ukoliko ste bez osobnog vozila ili drugog prijevoza.  Sve u svemu, odlično mjesto, a uz malo korekcija moglo bi postati zaista sjajno!

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close