Foto vijestSport

FOTO Piknikom u Jalkovcu obilježen dan Škole nogometa NK Varteks

Piknik na otvorenom

Škola nogometa NK Varteks proteklog je vikenda obilježila svoj dan piknikom na otvorenom u Jalkovcu.

Kako je NK Varteks trenutno jedna od rijetkih gradskih udruga bez prostorija za rad, Dan škole nogometa NK Varteks održan je na otvorenom, u prirodi u Jalkovcu. U hladovini svima nam poznate lipe na jalkovečkom igralištu, okupilo se dvjestotinjak gostiju, polaznika škole nogometa, roditelja i članova kluba.

Podijeljene diplome i priznanja

Vodstvo škole je okupljenima prezentiralo planove za naredno razdoblje i niz novina koje ih čekaju od jeseni. Tako su predstavljeni i treneri koji će od jeseni voditi desetak klupskih selekcija, predstavljen je Plan rada te novi Pravilnik škole nogometa u kojem su preciznije određena prava i obaveze svih sudionika u procesu odgoja mladih nogometaša (igrač, roditelj, trener, klub).

Treneri su polaznicima podijelili priznanja i diplome za uspješno završenu natjecateljsku godinu, a na sportskom terenu snage su međusobno odmjerile sve klupske selekcije.

Nakon sportskih zbivanja, nastavljeno je druženje pod jalkovečkom lipom uz prigodne delicije sa roštilja, sokove i slatkiše.

Vodstvo Škole nogometa NK Varteks pozdravlja sve članove škole te im želi ugodne praznike, a ovim putem i podsjećaju da pripreme za novu sezonu počinju već za nekoliko tjedana.

Tags

Povezani Članci

Close