Sponzorirano

FOTO Pogledajte kako je KTC Ivanec proslavio 15.godišnjicu rada

Ovu lijepu obljetnicu slave sa svojim kupcima uz tortu, šampanjac, degustacije proizvoda dobavljača i poslovnih partnera te grah

Supermarket KTC u Ivancu, danas slavi 15. godina rada. Ovu lijepu obljetnicu slave sa svojim kupcima uz tortu, šampanjac, degustacije proizvoda dobavljača i poslovnih partnera te grah. 

Uz supermarket i restoran u Ivancu koji su prošle godine potpuno obnovljeni posluju benzinska postaja i poljoprivredna ljekarna.

U prodajnom prostoru možete pronaći sve za vaše domaćinstvo  – odjeli svježe robe dnevno se snabdijevaju sa svježim mesom, kruhom, suhomesnatim i mliječnim proizvodima. Na odjelu voća i povrća potražite oznaku ‘Naše je domaće’, što je garancija da kupujete domaći poljoprivredni proizvod. Naime, KTC ima više od 200 kooperanata od kojih godišnje otkupljuje više od 5000 tona poljoprivrednih proizvoda.

Restoran idealan za razne prigode

Restoran može primiti do 300 gostiju i idealan je za organizaciju svadbenih i drugih svečanosti.

Ako imate potrebu za dostavom hrane u vaš poslovni prostor ili domaćinstvo možete naručiti catering. Što se tiče dnevne ponude jela – ona je godinama već prepoznatljiva.

Na hrvatskom tržištu KTC je prisutan više od 25 godina u 25 gradova, a broji 25 supermarketa, 22 poljoljekarne, 14 benzinskih postaja, restorane i druge ugostiteljske objekte , 4 hotela (Baška Voda i Makarska) te apartmane na Rabu. Supermarketi KTC–a rade svaki dan od 7 do 21 sati , nedjeljom do 14 sati.

Kako je bilo na današnjoj proslavi u Ivancu, pogledajte u galeriji fotografija.

Tags

Povezani Članci

Close