IzdvojenoVaraždinska županijaVijesti

FOTO Položeni vijenci na gradskom groblju povodom Dana Varaždinske županije

Prije polaganja vijenca kod središnjeg križa, županijsko izaslanstvo je položilo aranžman i zapalilo svijeću na grobu pokojnog župana dr. Marijana Mlinarića

Povodom Dana Varaždinske županije koji se svake godine obilježava 8. rujna, na Blagdan Male Gospe, izaslanstvo Varaždinske županije u kojem su bili župan Radimir Čačić, predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac, zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin položili  su vijenac i zapalili svijeću kod središnjeg križa na gradskom groblju u Varaždinu u spomen na sve preminule građane Varaždinske  županije.

Pozivajući prisutne na minutu šutnje župan je naglasio kako je ovo prigoda da se prisjetimo i svih poginulih branitelja s područja Varaždinske županije. Počast su odali i saborski zastupnik Anđelko Stričak te predstavnici braniteljskih udruga.

Prije polaganja vijenca kod središnjeg križa, županijsko izaslanstvo je položilo aranžman i zapalilo svijeću na grobu pokojnog župana dr. Marijana Mlinarića.

Jučer je u Varaždinskoj Katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak služio Svetu misu u čast Varaždinske županije kojoj su nazočili svi županijski dužnosnici.

Tags

Povezani Članci

Close