Foto vijestIzdvojenoVaraždinska županijaVijesti

FOTO REVIJA Varaždinske poduzetnice u kreacijama domaćih dizajnerica

Kreacije naših varaždinskih dizajnerica nosile su same žene poduzetnice i obrtnice

Subota je bila u znaku žena i to poduzetnica, naime ujutro je u atriju Županijske palače održano druženje s poduzetnicama u organizaciji Ivane Ipše iz VOP portala i VOP digitalne marketinške agencije u sklopu kojeg su svoje proizvode i usluge predstavile Nevenka Mezga iz VuNene (modne kreacije), unikatne poklone predstavila je Draženka Pohulek, keramiku Fedra Pavelić, rukotvorine Spomenka Trojak, licitarske proizvode Valentina Gladović-Nedić iz svjećarsko-medičarskog obrta „Slavica“, a vrhunsku medenu rakiju OPG Franić. Bila je to prilika i za razgovor o problemima, ali i inicijativama te uključivanju Županije u rješavanje nekih barijera i problema koje muče poduzetnice.

U večernjim satima održana je prava poslastica za ljubitelje mode – modna revija na kojoj su kreacije domaćih dizajnerica nosile također poduzetnice iz Varaždinske županije.

Ovo nije bila klasična modna revija, jer su kreacije naših varaždinskih dizajnerica nosile same žene poduzetnice i obrtnice, a glazbeni program upotpunila je mlada Tija Pikija koja je uz Moniku Zlatarek izvela nekoliko odličnih pjesama te zaradila ogroman  pljesak ispunjenog atrija palače.

Modnu reviju popratili su i župan varaždinske županije Radimir Čačić, predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević, zamjenik župana Robert Vugrin, predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac, direktor Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini županijski vijećnici te mnogi drugi.

Odlično posjećenošću bila je zadovoljna i Natalija Martinčević.

Zaista je danas bilo lijepo, iznimno mi je drago da smo u okviru proslave Dana Varaždinske županije promovirali naše žene poduzetnice, te im na taj način omogućili da predstave svoje proizvode, ali i modne kreacije naših cijenjenih dizajnerica. Vrijedne ruke naših poduzetnica treba promovirati i to ćemo i nadalje raditi. Hvala svima na dolasku, zaista smo svi uživali – rekla je predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević.

Svoje kreacije predstavile su Ana Kraš (AK), Snježana Radev (Brokat), Blaženka Rot (Broth), Melita Kukec (Kookabe design), Ivana Kuzminski (Kuzminski design) i Željka Vidović (Ellera), a nosit će ih: Barbara Planinc (obrt za masažu “Mali Buddha”), Nikolina Perkušić (Hotel i salon za pse Nina), Samira Huzjak (EBIT knjigovodstveni servis), Nevenka Mezga (VuNena&Eroticom – handmade filcani proizvodi i trgovina), Ljiljana Culek (Turistička agencija Lily tours), Snježana Jagačić (Škola stranih jezika ‘PRIX-FIXe’ i Univerzalna sportska škola junior), Ivana Ipša (Vop portal Varaždin & Vop digitalna marketinška agencija), Martina Jerbić Cecelja (Privatna ginekološka ordinacija), Karmen Rutić (Autolimarija Rutić), Gordana Kušar (Goga gluten free slastice i pekarski proizvodi), Nataša Ilić (ISN tekstil) i Andreja Saiu Večerić (obrt “Plin, para, grijanje”) obrt za instalaciju vodovoda, plina, grijanja i klimatizacije.

Za frizure su bile zadužene frizerski saloni Baroque, Tina, Gloss, Ana, Daliborka i Learta, a manekenke su uljepšavale vizažisti i Salona ljepote Artistic i Kozmetičkog salona Jelena.

Tags

Povezani Članci

Close