BlogFoto vijestIzdvojeno

FOTO | ROCKLIVE 8 Mali Open Air Festival na Šoderici dostojan velike zabave

Edo Maajka ponovo razvalio publiku

Na jezeru Šoderica u Koprivnici održava se Rocklive 8, open air festival koji je ove godine napravio veliki iskorak po pitanju ponude dobre glazbe i zabave prema svojoj publici.

Organizacija na nivou svakog malog festivala, ove godine po prvi puta Rocklive se proširio na 3 stagea – za pohvalu, a osim toga pohvala i zato i što su dali priliku svirati demo bendovima!

Lineup protekla dva dana bio je sljedeći:

ČETVRTAK, 26.7.

MAIN STAGE
21:30 – 22:10 Bruto Geto
22:25 – 23:10 Cold Snap
23:25 – 00:40 Krankšvester

BEACH STAGE
00:40 – ?? MINGA LAPTALO

PETAK, 27.7
KAMP STAGE:
18:00 – 18:40 Paul The Walrus
18:55 – 19:35 Domagoj Šimek
19:50 – 20:30 Bednja
23:00 – ?? DJ TOTHEM (psytrance)

Main stage je ovog puta ugostio renomirana izvođačka imena. Prvi su bili From Another Mother, bend koji je meni bio prilično dosadnjikav, u stilu ono kad moliš boga da završe. Što se benda Mašinko tiče – fin bend, odlična svirka, energični, odlične pjesme, publika se rasplesala, razbacala, bilo je toliko prašine u zraku da nismo vidjeli niti pomrčinu mjeseca. Slušao sam ih treći put i uvijek su mi standardno dobri.

E sad, Edo Maajka…glavonja, car, bog!! Iznenadio me dolaskom na stage s Djom. Pošto u posljednje vrijeme forsira bend, vidlo se na njemu da je dobro raspoložen.

Rokao je nekoliko novih stvari sa zadnjeg albuma i ‘gađao’ je ekipu starim hitovima. Jednom rječju: kaaaooosss!

Dj Oli Do Boli uvijek je bio i ostao legenda na gramofonima. Edo…ti si bog s DJ-em i nemoj furat nikakav bend jer s bendom to nisi ti…To sam se sad uvjerio po stoti puta. Respect dečkima iz benda, vrhuski glazbenici, ali brate moj ti si car sa DJ-em i basta…

Debeli precjednik…nismo bili…jer ipak, radi se ujutro..

 

Tags

Povezani Članci

Close